Bu 4 futbolcuyu gönderin!

Fenerbahçe yönetiminin Portekizli teknik adam Vitor Pereira'dan sezon sonunda kalacak ve gidecek olan futbolcular hakkında geniş çaplı bir rapor istediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek 13 oyuncu için teknik direktör Vitor Pereira'dan bir rapor istedi. Portekizli hocaya, "Takımda kimler kalsın, kimler gitsin, kimlerin sözleşmesini uzatalım. Kafandakileri rapor haline getir" denildi. Pereira'nın yönetime sunduğu raporda oldukça sürpriz detaylara rastlandı. 

Tecrübeli çalıştırıcı Alves için "Gelecek sezon sol stoper oynayacak bir oyuncu ile yoluma devam etmek isterim" dedi.Pereira'da raporda Meireles, Kadlec, Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'le yolların ayrılmasını talep etti.Portekizli teknik adam altyapıdan yetişen genç oyunculardan Hakan Çinemre'yi sezon sonuna kadar denemek istediğini bildirirken, Uygar Mert Zeybek'i de takımda tutmayı planlıyor.

Kiralık oynayan Lazar Markovic için ise maliyeti makul sevide kalması şartıyla "kalabilir"onayı verdi.

Vitor Pereira, kiralık oynayan kaleci Fabiano ve Abdoulaye Ba için de "Şartlar oluşursa bonservisleri alınabilir" vurgusu yaptı. Portekizli teknik direktörün, haklarında herhangi bir rapor yazmasına gerek olmadığını bildirdiği Mehmet Topal ve Gökhan Gönül için ise şu ilginç notu düştü: "Birileri akıllarını çelecek diye çok korkuyorum."

Yorumlar