Prandelli pazartesi günü takımın başında!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İtalyan çalıştırıcının pazartesi günü takımın başında olacağını açıkladı.

AYSAL'DAN AÇIKLAMALAR

Cesare Prandelli ile görüşmelere başladıklarını borsaya bildiren Galatasaray'da Ünal Aysal, hem Prandelli hem de diğer transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Aysal "Hoca, İtalya Futbol Federasyonu ile kontrat altında olduğu için biz direkt kendisiyle resmi bir görüşme yapamadık. Bu kontrat bittikten sonra resmi görüşme yapabildik. Hoca bizim koyduğumuz kriterlerin tamamına uygundur. Bizim için cazip bir hedef haline getirdi hocayı. Bu şekilde yaptık. Görüşmeler son derece müspet geçti. Zannediyorum birkaç gün içinde borsaya bildireceğiz." dedi.

Galatasaray Başkanı "Prandelli ile görüşmelerimiz oldu. İçim rahat olarak şunu söyleyebilirim; ben bu sene lig şampiyonluğunu rahatça vaad edebilir hale geleceğim. Hocamız pazartesi günü takımın başında olacak ve sezonu oyuncularla birlikte açacak." sözlerini sarf etti.

OLCAN BUGÜN BİTİYOR

Olcan Adın transferi hakkında da konuşan Aysa, "Kadromuzu basitleştirme çabalarımız var. Olcan Adın'ın transferini bugün bitiriyoruz. Bunun dışında belki, yeni hocamız bizden 1-2 takviye isteyecek. Galatasaray'ın bugünkü gerçeklerini, yabancı kısıtlarımızı biliyor. Yaptığımız görüşmelerde bu konularda anlaştık." şeklinde konuştu.

GS TV'de açıklamalarda bulunan Aysal'ın öne çıkan sözleri şöyle;

- Prandelli bizim kriterlerimize sahip bir teknik direktör.
- Prandelli'yi bir iki gün içinde KAP'a bildireceğiz.
- Prandelli ile lig şampiyonluğunu rahat bir şekilde yakalayabiliriz.
- Prandelli Pazartesi günü takımın başında olacak.
- Almeida ile görüştük ama Prandelli'nin öncelikli listesinde yok.
- Mevlüt konusunda kararı Prandelli verecek.
- 2014-2015 futbol sezonu çok güzel geçecek. Onu hissediyorum. Taraftarımız da bunu hissetsin.

Yorumlar