Podolski ile tatile geldim dedi, Fenerbahçe'yle görüştüğü ortaya çıktı

Şu anda Lukas Podolski gibi tatilini Antalya'da yapan 27 yaşındaki İsviçreli oyuncu Fabian Lustenberger'in, Fenerbahçe ile görüştüğü ortaya çıktı.

Lukas Podolski gibi şu anda ailesiyle birlikte Antalya'da tatil yapan Hertha Berlin kaptanı Fabian Lustenberger'in Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğu iddia edildi. Stoperde de oynayabilen İsviçreli ön liberonun yaklaşık bir aydır Türkiye'de olduğu menajerler aracılığıyla Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerde bazı aşamaların kaydedildiği bildirildi. Alman ekibinde kaptanlık yapan 2007'den beri Hertha forması giyen Lustenberger'i Fenerbahçe'nin iki mevkide birden kullanabileceği için tercih ettiği iddia edildi.



Luka Milivojevic'in fiyatı artı!

Fenerbahçe'nin Vitor Pereira'nın geldiği ilk günlerde 3 milyon Euro'ya almadığı Luka Milivojevic için Olympiakos'a 6.8 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi. Yunan gazzetta.gr'nin iddiasına göre Olympiakos'un Çarşamba günü itibariyle resmen renklerine bağladığı Sırp orta saha oyuncus için Fenerbahçe'nin, Olympiakos ile pazarlık halinde olduğu duyuruldu. Görüşmelere 5 milyon Euro'luk teklifle başlayan, daha sonra bu rakamı 6.2 milyon ve 6.5 milyon Euro'ya yükselten Fenerbahçe'nin son teklifinin ise 6.8 milyon Euro olduğu Olympiakos'un 8 milyon Euro'da ısrar ettiği ifade edildi. Anlaşmanın 7.5 milyon Euro'ya sağlanabileceği vurgulandı.



Yorumlar