Pereira'nın tatlı sıkıntısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, formda olan futbolcularından dolayı seçimde zorlanıyor.

Volkan Şen derbide döktürdü. Alper Potuk, Beşiktaş karşısındaki futboluyla göz doldurdu. Derbide yedek kalan Nani ise golleri sıralamaya başladı. Oyuncularının bu formu, Akhisar maçı öncesi Pereira’ya tatlı bir sıkıntı yarattı.

ALPER POTUK

Beşiktaş maçının yıldızlarından biriydi. Takımı hızla hücuma taşıdı, Siyah- Beyazlı oyuncular onu durdurmak için sürekli faul yapmak zorunda kaldı. Zaten Volkan Şen’in attığı gol de Alper’in kazandırdığı serbest vuruş sonrası geldi. 24 yaşındaki oyuncu sadece hücumda değil, savunmada da etkiliydi. Sık sık geriye adar gelerek defansa yardım etti. Oyundan alındığında ise hırsından ağladı. Derbideki futbolundan sonra Alper Potuk’u yedek oturtmak hiç kolay olmaz.

LUIS NANİ

Son haftaların en çok eleştirilen ismiydi. Vitor Pereira cesur bir karar aldı, Beşiktaş ile oynanan kader maçında vatandaşını yedek bıraktı. Nani sonradan oyuna dahil oldu, attığı golle farkı ikiye çıkartarak galibiyeti ilan etti. Yetmedi, kupadaki Amedspor mücadelesinde hem ağları sarstı hem de Fernandao’ya asist yaptı. Kısa sürede toparlanan ve kalitesini yeniden göstermeye başlayan Nani, “İlk 11’e geri dönmeye hazırım” mesajı gönderdi.

VOLKAN ŞEN

Bu sezonki en iyi futboluyla Beşiktaş derbisinde galibiyeti getiren adam oldu. Daha 3. dakikada ağları sarsarak, Fenerbahçe- Beşiktaş maçları tarihinin en erken golünü attı. Yıldız futbolcu sadece golüyle değil, müthiş çalımları ve şık paslarıyla da tribünleri ayağa kaldırdı. Bu sezon istikrarsız bir performans sergileyen Volkan Şen, ilk kez bu kadar yüksek bir form grafiği yakaladı. Volkan bu durumdayken, Pereira’nın ondan vazgeçmesi çok zor görünüyor.

Yorumlar