Pereira gazeteciye sert çıktı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, şu anki liderlikten çok, lig bitimine bakıyor.

Çaykur Rize karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyen Vitor Pereira, şampiyonluğu istediklerini ancak henüz sezon ortasında olduklarını belirtti, “Ligler sezon ortasında değil sezon sonunda kazanılır” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Çaykur Rizespor karşısında ilk yarıdaki futbolu övdü, ancak karşılaşmanın genelinde galibiyeti hak edecek bir futbol ortaya koyduklarını söyledi.

Çaykur Rizespor’a ve Hikmet Karaman’a övgülerde bulunan Pereira, “Zorlu bir maçı geride bıraktık. Kişisel olarak beğendiğim bir takım. Hocalarını da takımlarını da beğeniyorum. Tutkulu bir teknik direktörleri var. Bunu takımına da yansıtıyor” dedi.

'2-1 ENDİŞEYE NEDEN OLDU'

Portekizli teknik adam, “İlk yarıda taktiksel olarak üst seviyede oynadık. Rakibimizin hiç pozisyon üretmesine izin vermedik. Ancak ikinci yarı aynı seviyeyi koruyamadık. Hemen devre başında bir gol yedik. 2-1 belki takımımızda biraz endişeye neden olmuş olabilir. Bu nedenle ilk devredeki gibi oynayamadık. Ama hak ettiğimiz bir maç oldu. 3-4 farklı galip ayrılmayı isterdik ama futbolda böyle sonuçlar olabiliyor. Maç boyunca konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutup dengeli bir oyun oynadığımızı düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Kendi sahalarındaki her maçı kazanmaları gerektiğini dile getiren Pereira, “Bu zamana kadar evimizde 4 puan kaybettik, bu fazla” yorumunu yaptı. Şampiyonluğu çok istediklerini vurgulayan başarılı antrenör, “Güçlü takım olduğumuzu yine ispatladık. Ligler sezon ortasında kazanılmaz, sezon sonunda kazanılır” dedi.

PASTALI KUTLAMA BUGÜN EVDE

Vitor Pereira’ya, verilecek penaltı sonrasında evinde pasta keseceğini söylediği hatırlatıldı. Bunun üzerine Fenerbahçe Teknik Direktörü, “İki haklı penaltıyla öne geçtik. Eğer penaltılar penaltıysa verilmeli ve bunlar kutlanmalı. Yarın (bugün) takımımız izinli. O nedenle eşimden bir pasta isteyeceğim. Geçen hafta gazeteciler pasta getirse de, ben evde bir pasta istiyorum. Zaten tuhaf olan, 17 maçı hiç penaltı çalınmadan bitirmemizdi” yorumunu yaptı.

'NEDEN SORU ALMIYORSUNUZ?'

Pereira, basın toplantısında soru almaması üzerine Lig Radyo muhabiri Cüneyt Kaşeler, İngilizce olarak, “Neden soru almıyorsunuz? En azından soru alın, istemediğiniz, saçma gelen soruyu cevaplamazsınız” diye sordu. Bunun üzerine Portekizli teknik adam, “Çünkü bazı kişiler bana saygısızlık yaptı” dedi. Kaşeler, “Ben mi yaptım?” diye ısrarını sürdürdü. Fenerbahçe Teknik Direktörü de, “Seni kastetmiyorum” yanıtını verdi. Lig Radyo, “Ben size futbolla ilgili soracaktım” diyerek sitemini tekrarladı.

Yorumlar