Fenerbahçe Kulübü'nden birlik ve beraberlik mesajı

Fenerbahçe kulübü, resmi internet sitesinden birlik ve beraberlik mesajı yayınladı.

Fenerbahçe kulübü, resmi sitesinden teröre ve Paralel Yapı'ya karşı birlik mesajı yayınladı. Uğranılan haksızlığın takipçisi olacakları belirtilen açıklamada şöyle denildi: "3 Temmuz operasyonunun, ilk gününden itibaren en yüksek sesle, yapılanın basit bir şike operasyonu olmadığını, bunun siyasi bir dava olduğunu, memleketin elden gittiğini haykırırken bizlerin ve kulüplerinin yanında olan, çatışma pahasına yolunu değiştirmeden köprüye çıkmak için yürüyen büyük taraftarımız, dava arkadaşlarımız bilmelidir ki mücadelemiz henüz sonuçlanmamıştır.

KÖTÜDEN İYİLİK ÇIKMAZ

Gerek ülkemize musallat olan terör belasının ve gerekse paralel devlet yapılanmasının mensupları, bunların işbirlikçileri ve değişik amaç ve düşünceler ile bunlara yardım ve yataklık edenler bilmelidir ki sizler asla başaramayacaksınız. Fanatik duygu ve düşünceler ile bugün paralel yapıya alkış tutanlar, onları masum görerek, yaptıkları hukuk tanımaz operasyonlara bilerek ya da bilmeyerek sempati gösterenler bilmelidir ki bu ülkeye ihanet edenler ile işbirliği içindesiniz. Kötüden iyilik çıkmayacağını bilin."

BAŞKAN BERAAT ETMİŞTİ

Futbolda şike iddialarına ilişkin davada F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 36 sanığa beraat kararı verilmişti. Yıldırım, yargılama devam ederken Başsavcılığa bir dilekçe sunarak soruşturmayı yürütenler hakkında şikayetçi olmuştu.

FENERBAHÇE'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

FENERBAHÇE'DE 3 YILDIZ GÖRÜŞME ODASINA

Yorumlar