Özbek'le konuştu, istifa edecek

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Cüneyt Tanman, Sportif AŞ'deki görevinden istifa etmeye hazırlanıyor. Tanman, haftalık olağan toplantıda başkan Dursun Özbek ile konuşarak ilerleyen zamanlarda Sportif AŞ'de yer almak istemediğini iletti.

Sarı kırmızılı yönetimin haftalık olağan toplantısı için TT Arena'da bir araya gelen Özbek ve Tanman, yakın zamanda yaşanan sıkıntıları masaya yatırdı. Tanman, Özbek'e "Yönetim Kurulu'ndaki görevime devam ediyorum. Ancak Sportif AŞ'deki görevimden yakın zamanda ayrılabilirim" şeklinde konuştu. Özbek de Cüneyt Tanman'ın bu düşüncesini olumlu karşıladı.

Cüneyt Tanman, futbol şubesindeki görevinden geçtiğimiz haftalarda istifa ettiğini belirtmiş ve görev yetkilendirmesinde yaşanan sıkıntılardan dolayı yalnızca yönetim kurulu üyesi olarak çalışmak istediğini belirtmişti. Tanman, Hürriyet Gazetesi'ne verdiği özel röportajda başkanın kardeşi Mehmet Özbek'in yer aldığı oluşumda yetki alanında sorunlar yaşandığına vurgu yapmıştı.

Tanman'ın önümüzdeki hafta salı günü yapılacak olağan yönetim kurulu toplantısında Sportif AŞ'deki görevini bırakıp, yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Yorumlar