Dursun Özbek olursa Terim'le olmazsa Riekerink'le devam edeceğini söyledi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör olarak Fatih Terim'i düşündüğünü eğer olmazsa yola Riekerink'le devam edeceğini söyledi.

Gelecek sezon şampiyonluğa oynamak için iddialı bir ekip kurmak isteyen G.Saray, öncelikle takımı iyi bir teknik adamın ellerine teslim etmenin hesaplarını yapıyor. Bu kapsamda birçok hocayı gündemine alan Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, çeşitli hocalarla yakın temas halinde oldukları biliniyor. Ancak başkan Dursun Özbek’in ise teknik direktör konusunda en başından beri aklındaki tek ismin Fatih Terim olduğu ortaya çıktı. Yakın çevresine, “Gönlümden geçen Fatih Terim” diyen Özbek’in Avrupa Şampiyonası sonrası İmparator’un kapısını çalacağı bildirildi. EURO 2016’dan sonra Terim’le masaya oturmayı planlayan başkanın, “G.Saray’ın sana ihtiyacı var” diyeceği öğrenildi.

 

TERİM OLMAZSA, RİEKERİNK’LE DEVAM

Başkanın daha önce yaptığı açıklamada, “Lig bitmeden yeni teknik direktörü açıklayacağız” demesine rağmen hala bir girişimde bulunmamasının nedeninin de EURO 2016’yı beklemesi olduğu kaydedildi. Takımın başına Terim’i getirmek isteyen Özbek’in İmparator’u ikna edememesi durumunda ise yeni bir hocayla macera aramak yerine takımdaki oyuncuların da sevdiği Jan Olde Riekerink’le yola devam etmeyi düşündüğü bildirildi.

Yorumlar