Önce Ünal Aysal sonra Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisi için futbolculardan aşçıya kadar herkese 3 milyon dolar prim dağıtacak.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray derbisi için futbolculardan aşçıya kadar herkese 3 milyon dolar prim dağıtacak.

Fenerbahçe Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da Mehmet Ali Aydınlar'a tarihi bir fark atarak yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım'ın keyfi yerinde. 11.kez başkan seçilen Yıldırım, Galatasaray derbisi için özel prim belirledi. Galatasaray maçı kazanılırsa futbolculardan aşçıya kadar herkes bayram edecek.

YANAL'IN YÜZÜ GÜLÜYOR

Süper Lig'de hafta sonunda Kadıköy'de oynanacak maç öncesinde Fenerbahçe'de keyifler yerinde. Sakat futbolcular Meireles, Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu'nun iyileşmesi ve derbide forma giyecek olmaları teknik direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldürürken Alper Potuk cezası nedeniyle bu kritik maçta oynayamayacak.

3 MİLYON DOLAR PRİM

Sarı-lacivertli futbolcular, teknik ekip ve futbol takımı görevlileri, derbi kazanılırsa, toplam 3 milyon doları bulan bir parayı almaya hak kazanacak. Bu para, 30 futbolcunun yanı sıra, teknik ekip, profesyoneller ve tesis çalışanları dahil yaklaşık 80 kişiye bölünecek. Futbolculardan, aşçıya, şoförden profesyonel çalışanlara kadar herkes, derbi galibiyeti halinde prim mutluluğu yaşayacak.

Yorumlar