O iki futbolcu nasıl olsa cepte, sen yabancılara imza attır!

Simon Kjaer'e imza attıran Fenerbahçe yönetimi, Fernandao ve Şener Özbayraklı'ya "siz şimdilik tatilinizi yapın" dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefiyle sezona girmeyi planlayan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları son sürat devam ediyor. Kadrosunu büyük ölçüde yenilemek isteyen Sarı-Lacivertliler, ilk imzayı Danimarkalı stoper Simon Kjaer’e attırdı. 7-8 oyuncu takviyesi yapmayı planlayan Kanarya’da camia yeni imzaları beklemeye başladı.

Pürüz kalmadı

Birçok mevkii üzerinde sportif direktör Terraneo ve teknik patron Vitor Pereira’nın raporu doğrultusunda çalışan Fenerbahçe’de sıradaki isimler ise sezon içerisinde listeye alınan Fernandao ve Şener Özbayraklı...  Resmi açıklama yapılmasa da hem Bursaspor’un yeni hocası Ertuğrul Sağlam’ın hem de Mahmut Uslu’nun yakın zaman içindeki sözlerinden Bursaspor’un bu iki kaliteli oyuncusuyla her konuda anlaşma sağlandığı ve transferin resmi imzalara kaldığı biliniyor.

Telefon bekliyorlar

Yönetimin görüşmeler sırasında, “Gidin tatilinizi yapın, biz sizi imza için çağıracağız” dediği iki futbolcunun resmen Fenerbahçeli olma zamanları geldi. Sırasıyla Terraneo, Vitor Pereira ve Kjaer’e imza attıran Sarı-Lacivertli yönetim, tatilde olan Fernandao ve Şener’i de bir hafta içerisinde çağıracak ve imza şov devam edecek. Halen tatillerini sürdüren bu iki futbolcu, Sarı-Lacivertli yönetimden gelecek çağrıyı bekliyor. Bu ikili bir an önce sözleşme imzalayıp, Fenerbahçe hayallerini gerçekleştirmek istiyor.



Yorumlar