O attıkça Galatasaray taraftarı çıldırıyor!

Transfer sezonunda adı sık sık Galatasaray ile anılan Oumar Niasse, bugün oynanan CSKA Moskova Lokomotiv Moskova maçında penaltıdan gol bularak takımına 1 puan kazandırdı.

Rusya Premier Ligi'nde CSKA Moskova ile Lokomotiv Moskova kozlarını paylaştı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden biri olan ve lige çok iyi bir başlangıç yapan Lokomotiv Moskova, bu zorlu deplasmandan 1-1'lik sonuçla ayrılıp 1 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmanın 16. dakikasında ev sahibi CSKA adına Seydou Doumbia, penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün 5 dakika sonrasında ise yaz transfer döneminde Galatasaray'la adı uzun bir süre anılan Oumar Niasse, Lokomotiv adına karşılaşmaya dengeyi getiren golü penaltıdan kaydetti.

Maç boyunca CSKA Moskova topa daha çok sahip olan takım görüntüsü verse de, Lokomotiv Moskova özellikle kontra ataklarla önemli tehlikeler yarattı.

Niasse attıkça atıyor

Lokomotiv Moskova'da bu sezon ligde çıktığı 7. maçında 5. golünü kaydeden Oumar Niasse, Galatasaray taraftarını adeta çileden çıkardı. Transfer döneminde ismi Sarı-Kırmızılılar'la uzun süre geçen Niasse için isteksiz bir tutum sergileyen taraftarlar, Senegalli oyuncunun bu performansı sonrası oldukça pişman görünüyor.

Özellike Burak'ın sakatlığında o mevkinin oyuncusu olarak yalnızca Umut Bulut'un bulunması, taraftarların kendi aralarında 'keşke Niasse transferi gerçekleşseydi' demesine yol açtı.

Yorumlar