Neustadter bombası! Ezeli rakibe transfer çalımı

Galatasaray'ın transfer etmek için girişimlerde bulunduğu Rus futbolcu Neustadter, Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

AjansHaber/ÖZEL

Almanya Bundesliga takımlarından Schalke 04 ile sözleşmesi sona eren Roman Roman Neustadter, Türkiye transfer gündemini bir hayli meşgul ediyor. Rusya Milli Takımıyla EURO 2016’da forma giyen Neustadter ile Galatasaray ciddi şekilde ilgileniyordu. Oyuncunun sözleşmesi sona erdiği için bonservis bedeli ödenmeyecek olan yıldız ismin menajeriyle transfer görüşmeleri yapıldı. Galatasaray, Rus yıldız ile de anlaşma noktasına gelmişti.

RIEKERINK TRANSFERE OLUMSUZ BAKIYOR

Galatasaray’ın imza aşamasına geldiği Roman Neustadter konusunda teknik direktör Riekerink’in tavrı görüşmelerin durmasına neden oldu. Hollandalı teknik adam Riekerink’in bu transfere olumlu bakmadığı ve ‘sakın almayın, ikinci Donk olur’ dediği iddia edildi. Galatasaray Yönetimi’nin de bu tavır karşısında transferden vazgeçtiği belirtildi.

NEUSTADTER FENERBAHÇE YOLUNDA

Rus futbolcu Roman Neustadter ile Fenerbahçe de ciddi şekilde ilgileniyor. Galatasaray’ın görüşmeleri durdurduğu Neustadter ile anlaşmaya varan Fenerbahçe, kısa süre içinde transferi bitirmek istiyor. Neustadter ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe yıldız futbolcuyu İstanbul’a getirdi. Neustadter, Atatürk Havalimanı’nda saldırı olmadan 1 saat önce İstanbul’a inmişti. Şehri gezen 28 yaşındaki futbolcu daha sonra kulübü ziyaret etti ve burada sarı-lacivertli yöneticilerle bir araya geldi.

Rus futbolcu Neustadter, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısının ardından başsağlığı Tweet’i attı.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÖNEMLİ GELİŞMELER YAŞANABİLİR

Roman Neustadter transfer görüşmeleri yaptıktan sonra İstanbul’dan ayrıldı. Yıldız futbolcunun transferi konusunda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler yaşanabilir.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

 

Yorumlar