Ne Sow, ne Emenike, ne de Kuyt... İşte G.Saraylıların en fazla çekindiği futbolcu

Derbi öncesi iki takımın kadrosu da hemen hemen belli oldu. Fenerbahçe hücum hattını Sow - Emenike ve Kuyt'tan kurarken, Galatasaray ise Sneijder - Burak ve Yasin ile cevap vermeye çalışacak.

Pazar günü oynanacak olan muhteşem derbi öncesi gerek İsmail Kartal, gerekse Hamza Hamzaoğlu son çalışmalarını, son taktiklerini, ve nihai kadrolarını kafalarında oluşturmuş durumda. Ev sahibi ekip orta saha ve hücum hattını M.Topal – Emre – Meireles – Kuyt – Sow ve Emenike ile kurmayı planlarken, mücadelede geri düşülmesi durumunda, Diego ve Webo hamleleri İsmail Kartal’ın cebinde hazır halde bekletiliyor. Galatasaray’da ise Hamza Hamzaoğlu son haftalarda çıkardığı 11’i bozmayacak gibi görünüyor. Semih ve Koray Günter arasında tercih yapmak zorunda olan deneyimli teknik adam, Bruma – Yasin – Sneijder ve Burak’la gol yollarında etkili olmaya çalışacak.

OLCAN ADIN GALATASARAYLILARA ENDİŞE VERİYOR

Derbi öncesi Fenerbahçe cephesinde futbolcuların oynayacakları mevki çok büyük endişe ve sorun oluşturmazken, Galatasaray’da ise sol bekte Olcan Adın’ın göstereceği performans sarı kırmızılı camiaya korku salmış durumda. Orijinal defans olmamasına rağmen son haftalarda o mevkide değerlendirilen tecrübeli ismin yan toplardaki boy dezavantajı zafiyeti, ayrıca ters kademelerdeki yetersizliği Galatasaray’ın elini bir hayli zayıflatırken, Kuyt ve Gökhan Gönül’ün bindirmeleri karşısında Olcan’ın alacağı pozisyon bir hayli merak konusu oldu. Sol önde oynayan Yasin Öztekin’den sık sık yardım bekleyecek olan Olcan’ın ileriye çıkıp hücuma destek verip veremeyeceği ise kafalarda soru işareti bırakmış durumda.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir. 





Yorumlar