Ne Fenerbahçe ne Beşiktaş! Lider…

Ligin ilk yarısı bittiğinde 13 puanla düşme hattında bulunan Gençlerbirliği, İbrahim Üzülmez yönetiminde ikinci yarının lideri konumunda.

AjansHaber / Özel

17 haftalık ilk periyod bittiğinde 13 puanla 16. sırada yer alan ve performansı ile de eleştirilerin odağında olan Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez fırtınası esiyor. Son 7 haftada 6 galibiyet alan ve sadece Beşiktaş'a deplasmanda yenilen Gençlerbirliği, topladığı puanlarla düşme potasından hızla yükseldi.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ'LE BİRLİKTE BAHAR GELDİ

Özellikle devre arasındaki transfer anlaşmazlıkları ile de gündeme sık sık gelen Gençlerbirliği'nde İbrahim Üzülmez'in takımın başına geçmesi ile birlikte takıma adeta bahar havası geldi.

İKİNCİ YARININ LİDERİ GENÇLERBİRLİĞİ

Üzülmez yönetiminde topladığı puanlarla UEFA potasına kadar yükselen Gençlerbirliği, aynı zamanda şu ana kadarki performansı ile ikinci yarının da lideri takım olma konumunda bulunuyor.

NE FENERBAHÇE NE BEŞİKTAŞ

İkinci yarının 7 karşılaşmasında 6 galibiyet 1 mağlubiyet alan Gençlerbirliği 18 puan topladı. Ligde lider konumundaki Fenerbahçe ikinci yarıda 16 puan topladı. Bugünkü Eskişehir maçı ile birlikte 2 maç eksiği bulunan Beşiktaş da ligin ikinci yarısında 10 puan topladı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar