Nani giderse, bu transferden en çok Galatasaray etkilenecek

M.United'ın yıldız futbolcusu Nani'nin Sporting Lisbon'da gösterdiği performans Galatasaray'ın genç futbolcusu Bruma'yı da yakından ilgilendiriyor.

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun takımda kalmasını istediği Bruma'ya yetiştiği takım Sporting Lizbon talip olurken, oyuncunun menajeri Catio Balde bu konuda O Jogo gazetesine ilginç açıklamalarda bulundu. Balde yaptığı açıklamada, ''Bruma'nın Sporting'e dönme olasılığı var. Nani, Sporting'de tekrardan çıkış yakaladı. Bruma'da bu fırsatı kaçırmak istemiyor'' ifadelerini kullandı.

Bruma'nın geçtiğimiz sezon Manchester'dan kiralık olarak takıma katılan Nani gibi Sporting'de tekrardan doğmayı planladığı öğrenildi. Nani'nin de takımdan büyük ihtimalle ayrılacak olmasıyla daha fazla forma şansı bulmayı uman Bruma, Portekiz'de küllerinden doğarak Galatasaray'a geri dönmeyi planlıyor. Bruma konusunda son söz ise yeni hoca Jorge Jesus'ta olduğu ifade edildi. Jesus'un onay vermesi durumunda Bruma'nın transferi için Galatasaray ile görüşmelerin hızlanacağı bildirildi.



Yorumlar