Rıdvan Dilmen: Mustafa Denizli pişman olmuştur

Ntvspor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen, Ntvspor'da yayınlanan "Yüzde yüz futbol" programında Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

"İSTEKLİ OLAN GALATASARAY'DI"

Galatasaray, bugün geçmiş maçlara göre çok daha istekli. Umut ilk golde çok doğru yerdeydi. İkinci gol çok güzel bir gol. Umut'un koşusu kalecinin topu tutmasını engelledi. 10 oyuncunun 3 tanesi defansif 7 tanesi hücum futbolcusu. Galatasaray bugün ofansif çıktı maça. Akhisar bugün ilk yarı iyi top oynayamadı. Kaybettiği zaman bile Akhisar Belediyespor'un daha göze hoş gelen bir futbol vardı. İlk yarıda daha iyi oynayan, daha istekli ve arzulu oynayan takım Galatasaray'dı. Akhisar ikinci yarı risk alacaktır. Galatasaray geçtiğimiz haftalara göre oyuna biraz daha konsantre ve coşkuluydu.

"TOPARLAMAK KOLAY DEĞİL"

Akhisar Belediyespor aslında ilk 4'te Avrupa kupası hedefi olan bir görüntüdeydi. Ancak deplasman sonuçları hiç iyi değil. Galatasaray bu hafta 'Son 2 maçı en azından 6 puanla geçeyim ki camia en azından heveslensin' diye düşünerek oyuncuları konsantre etti. Galatasaray'ın sorgulaması gereken, bir Anadolu takımıyla oynarken iki kere yakalanması. Kaleye bulan 5 şuttan 3'ü gol oldu. Umut'u beğendim, Olcan'ı çok beğendim. Hücumda ve savunmada her ikisini de beğendim. Bugün Galatasaray en azından toplarlamayı sağlayacak coşkusu vardı. Bu takımı toparlamak kolay değil.

"HOCA PİŞMAN OLMUŞTUR"

Mustafa hocanın son anlarında Semih'i sağa alıp Sinan'ı soktu. Hoca pişman olmuştur. Hoca deneme yanılma ile gidiyor. Galatasaray'ın yediği 2. golde herkes pozisyon hatası yaptı tıpkı Rizespor maçındaki gibi. Zor da olsa Galatasaray kazandı, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir şekilde kaybetmesini bekleyecekler.

Yorumlar