Mustafa Denizli ile Hamza Hamzaoğlu'nun arasında fark yok!

Galatasaray Mustafa Denizli ile anlaştı, sarı kırmızılı camia ve taraftarlar bu anlaşmadan genel olarak memnun kaldı. Mustafa Denizli'nin eski öğrencisi Tanju Çolak AjansHaber'e önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray yönetimi Mustafa Denizli ile bir araya geldi, ikilinin kritik zirvesi an be an takip edildi.

MUSTAFA DENİZLİ'NİN İLK SÖZLERİ GALATASARAYLILARI MEST ETTİ

Deneyimli teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Galatasaray, Mustafa Denizli ile masaya otururken, tecrübeli ismin camiaya ve taraftarlara güven vermesi sarı kırmızılı ekibi Türkiye’de ve Avrupa kupalarında yeniden iddialı bir konuma getireceğine işaret ediyor. 23 yıl önce Galatasaray’ı çalıştıran ve büyük başarıların altına imza atan Mustafa Denizli kulüp tarihine damga vururken, 67 yaşındaki hocanın eski öğrencilerinden biri olan Tanju Çolak, Galatasaray’ın Mustafa Denizli ile anlaşmasının isabetli bir karar olduğunu, Denizli’nin takıma yeniden bir hava getireceğini söyledi.

MUSTAFA DENİZLİ'NİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

İşte Tanju Çolak’ın AjansHaber’e yaptığı açıklamalar;

MUSTAFA DENİZLİ İLE HAMZA HAMZAOĞLU AYNI KARAKTERDE HOCALAR


Bilindiği gibi Mustafa Denizli ile beraber çalışma fırsatım olmuş hocayla büyük başarıların altına imza atmıştık. Yıllar sonra Denizli’nin yine Galatasaray ile yollarının kesişmesi bence isabetli bir karar oldu. Mustafa Denizli çok sıcak, futbolcularıyla iyi anlaşan ve onlara sahip çıkan bir hocadır. Denizli ile Hamza Hamzaoğlu’nun yapıları birdir, vefalıdır. Bakalım hoca bu sezon şapkadan tavşan çıkarabilecek mi? Çünkü Galatasaray için bu sezon en iyi derece 3.’lüktür. Mustafa Denizli’nin işi gerçekten çok zor ama onun tecrübesini ve bilgi birikimini işin içine kattığımızda Galatasaray yeniden şampiyonluğun en büyük adayı olabilir.

MUSTAFA DENİZLİ MUSLERA'YI BU SÖZLERLE ELEŞTİRMİŞTİ
MUSTAFA DENİZLİ ATLETİCO MADRİD MAÇINDA YOK!

Yorumlar