Forvet isterken eldeki de kaçıyor

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Golcü istiyorum" derken, eldekini de kaybetmekle karşı karşıya...

Galatasaray Teknik Direktörü, “Biz ne engellerle karşılaştık” derken, belki de ilk kez böyle zor bir durumla karşı karşıya kaldı. Transfer rafa kalktı, lig şampiyonluğu iyice uzaklaştı. Şimdi de gitmesine sıcak bakmadığı Burak’ı kaybetmek üzere.

Osmanlıspor yenilgisiyle lige havlu atan Galatasaray’da yaşanan gelişmeler teknik direktör Mustafa Denizli’nin huzursuzluğuna tavan yaptırdı.

Saha içindeki kötü sonuçlar, saha dışındaki UEFA kıskacına şimdi de transferdeki sorunlar eklenince, Denizli’nin moral bozukluğu bir ket daha arttı. Yapılmasını istediği 5 nokta transferin gerçekleşmemesini sineye çeken Mustafa Denizli, her ne kadar, “Biz ne engellerle karşılaştık” diyerek moral vermeye çalışsa da, kendi gerçeklerinin farkında olarak diken üstünde duruyor.

UEFA’dan 1+1 yıllık men cezası bekleyen Galatasaray’da, Denizli’nin sorunlarına şimdi de Burak Yılmaz eklendi. Kulüp, West Ham’dan bugün gelmesi beklenen teklife olumlu yaklaşırken, Mustafa Denizli ise, “Ayrılmasına sıcak bakmıyorum” diyerek Burak konusundaki düşüncesini açıkça ortaya koydu.

17 MİLYON EURO'LUK KÂR

Galatasaray Yönetimi’nin, Mustafa Denizli’ye rağmen Burak Yılmaz’ı gözden çıkardığı öğrenildi. Yapılacak her tasarrufu kar olarak gören sarı-kırmızılılar, Burak’ın gitmesi durumunda sözleşme sonuna kadar ödeyeceği 10 milyon eurodan kurtaracak. Ayrıca bonservisi için önerildiği iddia edilen 7 milyon euro da kasaya girecek.

Galatasaray’ın hocasını rahatsız eden noktalardan biri de takımdaki sakatlıklar... Semih ve Denayer’in sakatlanmasıyla morali iyice bozulan Denizli’nin kadro konusunda yine rahatsızlık yaşadığı ifade edildi.

Yorumlar