Muslera Galatasaray'dan gidiyor mu?

Sneijder ve Burak Yılmaz'dan sonra yıldız kaleci Muslera'nın da transfer olacağı konuşuluyor. Galatasaray yönetiminin Uruguaylı eldiven için 15 milyon euro'ya evet diyeceği iddia edildi.

Galatasaray'da ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Burak Yılmaz ve Sneijder'le birlikte. Habertürk'ün haberine göre; Burak Yılmaz için West Ham’la pazarlık halinde olan Dursun Özbek yönetimi, mali tablo yüzünden Aslan’ın Sneijder’la birlikte en değerli varlığı olarak gösterilen Muslera’yı da satılığa çıkarıyor.

Muslera’nın sözleşmesi 2014’te ciddi bir zam yapılarak 2018’e kadar uzatılmıştı. Uruguaylı eldivenin maç başılarla birlikte yıllık maliyetinin 4,5 milyon Euro’yu bulması da bu kararda önemli rol oynadı. Kemerleri sıkan Sarı-Kırmızılılar, kaynak yaratmak için Muslera için gelebilecek 12 ila 15 milyon Euro civarında bir rakama “evet” diyecek. Daha önce İngiliz kulüpleri tarafından takip edilen Aslan’ın 1 numarasına, yine Premier Lig’den teklif gelebileceği, kriz ortamı nedeniyle bonservisinde de kolaylık gösterileceği öğrenildi.

Yorumlar