Galatasaray, Muslera için 'evet' diyeceği rakamı belirledi

Galatasaray, dev kulüplerin talip olduğu Muslera'yı bırakmayı düşünmese de 'evet' diyeceği rakamı kafasında netleştirdi.

Manchester United başta olmak üzere İngiliz kulüplerinin bu sezon da yakın takibe aldığı Fernando Muslera’yı bırakma düşüncesi olmayan Galatasaray yönetimi, ‘evet’ diyeceği rakamı da kafasında netleştirdi.

Sarı kırmızılılar, Muslera için 15 milyon Euro’nun altında olan teklifleri bu transfer döneminde de değerlendirmeyecek. 3 yıl daha kontratı olan Uruguaylı file bekçisi ile devam etmek isteyen yönetim,en az 15 milyon Euro’luk bir bonservis teklifi gelmesi halinde ve Muslera da isterse transfere onay verecek.

MUSLERA'NIN ALTERNATİFİ MANDANDA

Muslera’nın gitmesi halinde Galatasaray’ın getirmeyi planladığı isim de belli... Bu isim, Marsilya'nın kalesini koruyan Steve Mandanda. 31 yaşında ve 1.85 metre boyundaki Demokratik Kongo asıllı Fransız kalecinin sözleşmesi 30 Haziran itibariyle bitiyor.

Tecrübeli kaleci EURO 2016 sonrasında temmuz ayında transferini şekillendirmek istiyor. Galatasaray Nando için teklif gelmezse Mandanda da başka bir yere imza atmış olacak.

2007 yılından beri Marsilya kalesini koruyan Steve Mandanda, geride bıraktığımız sezon 50 karşılaşmada forma giydi ve 53 gol yedi. Tecrübeli file bekçisi, Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alıyor.

Yorumlar