'Murat Yıldırım' ve 'Fahriye Evcen' aynı karede bir araya geliyor!

Sinema ve dizi oyuncusu Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen TAFF Pictures'in yapımcılığını üstlendiği bir sinema filminde bir araya geliyorlar.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Fahriye Evcen ile sinema filmi çekecekler. Yeni filminde doktoru canlandıracak olan başarılı oyuncu. Şu sıralarda vaktinin çoğunluğunu hastanede geçiriyor. Başrolünü Fahriye Evcen ile paylaşacağı filmde genç yaşta profesor olan bir cerrahı canlandıracağını söyleyen Yıldırım, geçtiğimiz sezon Star TV ekranlarında yayınlanan başrolünü Meryem Uzerli ile paylaştığı Gecenin Kraliçesi dizinde rol almıştı.

ZAMANIN ÇOĞU HASTANEDE GEÇİYOR

Murat Yıldırım, kısa bir süre içerisinde kamera karşısına geçeceği yeni filminde canladıracağı cerrah rolü için zamanının çoğunu hastanede geçirdiğini bir katıldığı bir magazin programında anlattı. Fahriye Evcen ile başrolünü paylaşacağı yeni filminde genç yaşta profesör olan bir cerrahı canlandıracağını belirten oyuncu rolüne daha iyi hazırlanmak için ameliyata bile girdiğini söyledi. Ünlü oyuncu role hazırlanmak için "Ameliyat seyrettim. Çok kötü oldum" dedi. Gerçek hayatta Kara Sevdası dizisinde Kemal karakterini canlandıran Burak Özçivit’le birlikte olan Fahriye Evcen'in beyazperdede Murat Yıldırım’la aşk yaşayacağı öğrenildi.

SEYİRCİYİ AĞLATACAKLAR

Bir cerrahı canlandıracak olan Yıldırım ve Evcen'in rol alacakları filmin yapımcılığını TAFF Pictures yaparken, filmin çekimlerinin önümüzdeki hafta İstanbul’da başlayacağı öğrenildi. Film ile ilgili küçük tüyolar veren ikilinin, “Seyirciyi ağlatacağız” diyerek iddialı konuştukları filmin önümüzdeki sezon vizyona girmesi planlanıyor.

MURAT YILDIRIM

Murat Yıldırım, 1979 yılında Konya da doğmuştur. Aslen Mardinli olan Yıldırım, Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümününden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi sırasında Yıldız Teknik Üniversitesi Oyuncuları arasına katılmıştır. 3 yıl boyunca tiyatro oynayan başarılı oyuncu, YÜO'daki yakın arkadaşları aracılığıyla televizyon dünyasına girmiştir. 2003 yılında Ölümsüz Aşk dizisinde yer aldığı küçük bir rol ile tanınan oyuncu Tuba Büyüküstün ile paylaştığı Asi dizisi ile izleyicinin gönlüne taht kurmuştur. Murat Yıldırım; 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde "Mesut" karakterini canlandırmıştır. Oyunculuğuna, Büyük Yalan dizisi ile devam etti. 2006 yılında ilk uzun soluklu çalışması olan Fırtına dizisinde başrol oynayarak ün kazandı. Aynı yıl sinemada Altın Portakal ödülüne aday olan Araf filmi ile ilk kez başrol oynamıştır. Başrolünü paylaştığı Tuba Büyüküstün ile Asi dizisinde "Demir" karakteri ile ününü perçinlemiştir. Asi dizisinin sona ermesinden sonra 2009 yılında, TMC yapım tarafından çekilen Aşk ve Ceza dizide Nurgül Yeşilçay ile başrolü paylaşmıştır. 2012'de Tims Productions'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de yayınlanan Suskunlar adlı dizide Ecevit karakterini canlandırmıştır. Murat Yıldırım son olarak; 2015 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan Gecenin Kraliçesi adlı dizide Meryem Uzerli ile birlikte rol almıştır.

MURAT YILDIRIM FİLMOGRAFİSİ

Yorumlar