Münir Özkul'un kaldığı apartmandan dumanlar yükselince panik yaşandı

Devamlı olarak hakkında 'öldü' iddiaları atılan Münir Özkul'un kaldığı apartmanda bugün sabah saatlerinde başlayan yangın herkesi korkuttu.

Hayatı konusunda devamlı öldü söylentileri çıkan ünlü isimler arasında yer alan Münir Özkul'un kaldığı apartmanda çıkan yangın bugün gündemdeydi. Tüpgaz sızıntısı kaynaklı olduğu belirlenen yangının detayları konusunda açıklama yapıldı. Hababam Sınıfının Kel MAhmut'u Özkul'un bulunduğu apartmanda çıkan yangının evine sıçramadığı öğrenilirken, hemen müdahale edilmesi ile felaketin önüne geçildiği belirtildi. Yangın nedeniyle binada oturan sanatçı Asime Atuner'in elleri ve saçları yandı.

MÜNİR ÖZKUL'UN YAŞADIĞI APARTMANDA YANGIN

Sabah 09.00 sularında Sıraselviler Caddesi'nde bulunan ünlü tiyatrocu Ferdi Atuner'in bulunduğu katta başlayan yangında tiyatro sanatçısı eşi Asime Atuner'in çıkan yangında saçları ve eli yandı.  Kadının feryatlarına bina görevlisi Mehmet Kaya koştu. Yangın tüpü ile alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Kısa süre sonra olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Hafif yaralanma ile sonuçlanan yangın, ekiplerin erken müdahalesi ile felakete mahal vermedi. 

 

YANGIN öZKUL'A ZARAR VERMEDİ

Yangın sonrasında başlatılan soruşturmada Münir Özkul'un dumanlardan etklenmediği, bulunduğu kata yangının sıçramadığı öğrenildi. Bina görevlisi Mehmet Kaya, “Tüpün başı kelepçeden kurtulmuş. Büyük ihtimalle çakmağı çaktığında eli ve saçları alev alıyor. Ben gelince, yangın tüpü ile müdahale ettim. Söndürdüm Daha sonra tüpü aşağıya indirdim. Çevredeki arkadaşlar da yardıma geldi” dedi. Öte yandan aynı binada yaşayan Türk sinemasının usta sanatçısı Münir Özkul'un dumandan etkilenmediği öğrenildi. 

MÜNİR ÖZKUL'UN SAĞLIK DURUMU

Yıllardır devamı olarak ortaya atılan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Münir hakkında öldü iddiaalrına ailesi tarafından sıklıkla yanıt gelmekte. Devamlı olarak yatıığı açıklamsının yanısıra duruunun stabil olduğu açıklanıyor. Yani usta oyuncunun durumunda ne iyi ne de kötü bir gelişme sergilenmiyor. 2003 yılından bu yana demans hastalığı ile savaşan Özkul'un kızının e son açıklamalrı şu şekilde; Babamın durumu stabil, metabolizması sağlam. Bu akşam TRT'de Behzat Uygur babam için bir program yapacak ona katılacağım. Bugün babama 'doğum günün kutlu olsun baba. Bu akşam sana tango çaldırayım mı dedim' gözlerini kırptı. O da bugün doğum günü olduğunu anladı. Uzun süredir bir reaksiyon alamamıştım. Bugün iki kere tepki verdi. Çok mutlu oldum" dedi.

Yorumlar