Mustafa Denizli: Mükemmel işler yaptık ama...

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımın gerçek formunu bulması için 2 hafta geçmesi gerektiğini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kısa sürede büyük değişikler beklenmemesi gerektiğini söyledi. Takımın özgüven artışını olumlu yorumlayan deneyimli teknik adam, takımın gerçek temposunu 2 hafta sonra buacağını söyledi.

İşte Denizli’nin açıklamaları:

“Değerlendirecek çok şey var. Olumlu taraflarımız var . Olumsuz taraflarımız da azaltmaya çalışyoruz. Bazen mükemmel işler yaptık ama bunu geniş zmana yayamazsan övgüye değer olmuyor. Bu benim kulübe gelişimin 7. günü bu. Takım skor bir tarafa, fizik kapasitesini aştı bugün. Onları kutluyorum.”
“Bazı şeyleri düzeltmemiz için, 5-0 kazansak, bugün kazanamasak da en az 2 haftaya ihtiyacımız var. Çok ufak değişiklikler yaptık. Bu daha başlangıç, bu takımın başlangıcı, bizim de başlangıcımız. 15-20 gün sonra daha sağlıklı konuşuruz. Bugün övgüye değer tarafı bu mücadeleydi. Rakibe iki yar da birkaç pozisyon verdik. Bu doğaldır. Final paslarımız doğru adresi bulmadı. Esas önemli olan oyunun son bölümde takımın skoru ve tempoyu bulması çok önemli. Bitirişimiz güzel oldu ama bunu asla kriter olarak ele alamayız.”

Yorumlar