Müjdeli haber geldi: Mbia yarın Türkiye'de olacak!

Galatasaray ve Trabzonspor'un yakından ilgilendiği Kamerunlu futbolcu Stéphane Mbia yarın Türkiye'ye gelecek.

Felipe Melo’nun sürekli olarak “takımdan gidebilirim” sinyalleri vermesi, Yekta Kurtuluş’tan beklenen verimin alınamaması ve Hamit Altıntop’un yaşadığı sakatlıklar Hamza Hamzaoğlu’nu orta saha hattı için harekete geçirmiş, deneyimli teknik adamın o bölge için transfer görüşmelerini sürdürdüğü iddia edilmişti.  Hedefteki ilk oyuncuyu Bilal Kısa olarak açıklayan Hamza Hamzaoğlu, tecrübeli futbolcunun ismini verse de, Galatasaray’ın hedefinde olan bir diğer futbolcunun Trabzonspor’un da sürekli olarak görüştüğü Mbia olduğu ortaya atılmıştı. Kamerunlu milli futbolcuyla el sıkışan, hatta oyuncu için 2,5 milyon Euro imza parası artı 2,5 milyon Euro da kendisine veren bordo mavililerin bu transferi açıklamasına kısa bir süre kalırken, Galatasaray’ın Mbia için araya girdiği, oyuncunun aklını çeldiği iddia edilmişti.

AJANSHABER EKİBİ OYUNCUNUN MENAJERİNE ULAŞTI

29 yaşındaki tecrübeli futbolcudan gelen son haberlere göre; Galatasaray’ın Mbia ile hiç ilgilenmediği, Kamerunlu yıldızın yarın öğle saatlerinde Trabzon’a ineceği anlaşıldı. İnter’in teklifini değerlendirmeye aldığı söylenen Mbia’nın Trabzonspor’u seçtiği, oyuncunun bordo mavili kulüpten kazanacağı parayı başka hiçbir yerde kazanamayacağını anladığı ortaya çıktı. Son olarak Sevilla’da UEFA Kupası kaldıran Mbia, geçmişte Marsilya ve QPR gibi takımlarda da oynadı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar