Galatasaray İvanovic'in peşine düştü

Sabri Sarıoğlu ve Tarık Çamdal'dan istediği verimi alamayan Galatasaray, Chelsea'nin tecrübeli futbolcusu Ivanovic'i transfer etmek istiyor.

Taraftarların transfer istediği bölgelerin başında belki de sağ bek geliyor. Sarı-kırmızılılar ne Sabri’nin ne de Tarık’ın Galatasaray kalibresinde olmadığını düşünüyor.

Bu bölgedeki aksamayı teknik patron Mustafa Denizli de çabuk tespit etti. tecrübeli hoca artık kanayan yara haline gelen sağ beke tartışılmayacak bir isim istediğini yönetime iletti. Galatasaray’ın hedefinin, Chelsea’de istenmeyen adam haline gelen Branislav Ivanovic olduğu öğrenildi. Sırp oyuncu bu sezonki formsuzluğu yüzünden çok eleştiriliyor. Hatta Ivanovic’in, Mourinho’nun gitmesine neden olan takım içindeki çetenin en önemli üyelerinden biri olduğu söyleniyor.

31 yaşındaki yıldızın sözleşmesi sezon sonuna sona ereceği için, İngiliz devinin çok yüksek sayılmayacak bir bedelle bu futbolcuyu elinden çıkarabileceği ifade ediliyor. Bu sezon 17 maça çıkıp 1 gol atan Sırp yıldız, güçlü fiziği ile savunmada kimseye geçit vermiyor. Bu arada Fransız basını, sarı-kırmızılıların PSG forması giyen 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu Van der Wiel’i transfer etmek için düğmeye bastığını iddia etti.

Yorumlar