Milli takımımız ölüm ile burun buruna

Galatasaray – Kızılyıldız maçı öncesi çıkan olaylar sırasında Sırp taraftar yaşamını yitirmişti. Olayın sıcaklığı geçmemişken basketbol milli takımımız 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası gruplarında Sırbistan ile karşılaşacak.

Böylesine gergin bir ortam söz konusuyken Sırbistan ile aynı grupta denk gelmemiz garip bir tesadüf. Gerginlik Sırbistan’da dinmiş değil tam tersine artarak devam etmekte. Kızılyıldız taraftarı dün oynanan MIadost maçı esnasında Galatasaray formasını yaktı.

‘‘TARAFTAR DEĞİL ‘TERÖRİST’ BUNLAR’’

Galatasaray – Kızılyıldız maçı sonrasında gerçekleşen bu olaylar için Galatasaray’ın ve A Milli Basketbol takımımızın koçu Sırp taraftarlar için ‘‘Taraftar değil ‘terörist’ bunlar’’ açıklamasında bulunmuştu.  Çekilen bu kuralar sonucunda milli takımımız Sırbistan deplasmanına gidecek. Peki bu gerilim ortamında karşılaşma nasıl gerçekleşecek ve en önemlisi millilerimizin can güvenliği ne olacak?

Ergin Ataman ''Taraftar değil, terörist bunlar''

Galatasaray maçında taraftar öldürüldü

Sırplar öfke kustu: "Taraftarımızı Türkler bıçakladı!"

Sırplardan dehşet verici pankart


YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.
     

Yorumlar