Milli maç arasında girilmeseydi Fenerbahçe iflas edecekti

Fenerbahçe'de derbi öncesi ısınma hareketleri esnasında sakatlanan Gökhan Gönül dışında 4-5 futbolcu daha fizik olarak kötü durumda.

Fenerbahçe derbiyi kazandı ama iki yıldızını kaybetti. Maçtan önce sakatlanan Gökhan Gönül'e Dirk Kuyt ve Raul Meireles de eklendi. MR'ları çekilen iki oyuncudan Dirk Kuyt'ın sağ bacak arka alt adale kısmında ikinci derecede yırtık olduğu anlaşıldı. Kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu tedavinin başladığını bildirdi. Beşiktaş maçını bitiremeyen bir başka oyuncu Meireles'in durumu ise biraz daha iyi. Portekizli futbolcunun üst bacak arka adalesinde zedelenme, kanama ve ödem var. Raul Meireles'in de tedavisi sürüyor.

ARA İYİ GELECEK

Maça çıkamayan Gökhan Gönül'de ise korkulacak bir şey yok. Lige milli maç için verilen arada Kuyt ve Meireles'in iyileşmesi umuluyor

SAĞLIK EKİBİNDEN AÇIKLAMA

F.Bahçe sağlık ekibi, "Oyuncuların alternatifsiz olması nedeniyle aşırı yükleme, iyi dinlenememe sakatlıkları artırıyor" açıklaması yaptı. Gökhan, Emre, Meireles, Kuyt, Mehmet Topal, Egemen, Volkan gibi oyuncuların fizik olarak "iflasın eşiğine" geldiği belirtiliyor.



Yorumlar