Sneijder gidiyor mu, yıldız futbolcu transfer mi olacak? Sneijder'e Çin'den teklif var!

Sneijder Galatasaray'dan gidecek mi? Sneijder transfer olacak mı? soruları Galatasaray taraftarlarının akıllarını kurcalıyor...

Ünal Aysal döneminde İnter’den 7,5 milyon euro’ya transfer olan ve İstanbul’a ayak bastığı ilk gün tüm Galatasaraylıları ayağa kaldıran Wesley Sneijder gidiyor mu haberleri camia ve taraftarları endiyeşe sevk etmiş durumda. 3,5 sezonda gösterdiği başarılı performans ve sahaya yansıttığı kalitesiyle sadece Galatasaray’ın değil Türk futbolunun tarihine damga vuran Hollandalı yıldızın kulüpte yaşanan maddi krizlerden sonra takımdan ayrılacağı, hatta Sneijder’in Çin’e transfer olacağı konuşuluyor. Peki Sneijder transfer mi olacak mı? Sneijder Galatasaray'dan gidecek mi? İşte yıldız "10" numaranın transfer akıbeti...

SNEİJDER BÜYÜK MAÇLARIN BÜYÜK FUTBOLCUSUYDU

2012-2013 sezonun devre arası transfer sezonunda Galatasaray’a gelen Sneijder o sezon 12 maçta 3 gol atmış, takıma alışma evrelerini yarım sezonda atlatmaya çalışmıştı. Fatih Terim’in gidişinden sonra Mancini ile birlikte çalışan Sneijder ertesi sezon 28 maçta 12 gol atınca büyük ilgi toplamış, yıldız futbolcu özellikle Eskişehirspor karşısında oynadığı futbolla takımına Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandırmıştı.

SNEİJDER'İN BİR FENERBAHÇE VE JUVENTUS MAÇLARI VARDI Kİ...

Galatasaraylıların Snejder’i anımsayacağı maçlar bir iki maçla sınırlı değil. 2013’ün Aralık ayında Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma adına Juventus ile final maçına çıkan Sneijder, 85.dakikada attığı efsane golle Serie A ekibini UEFA Avrupa Ligi’ne yollarken, Galatasaray usta futbolcunun attığı golle 2.Turda Chelsea ile eşleşmişti. Geçtiğimiz sezon önce Prandelli, ardından Hamza Hamzaoğlu ile çalışan Wesley Sneijder, İtalyan teknik adamı Fenerbahçe derbisinde ipten alırken, Hamza Hamzaoğlu ile birlikte 4.yıldızın takılmasında takıma en fazla emeği geçen oyuncular arasında yer aldı. Ligin son haftalarında Beşiktaş’a, G.Birliği’ne ve Karabükspor’a attığı gollerle Galatasaray’ı şampiyonluğa taşıyan Wesley Sneijder, bu sezonda kendisinden beklenen başarılı performansı sahaya yansıtırken, milli oyuncunun şu anda kadar çıktığı 17 lig maçında 5 gol 6 asist yapması dikkatlerden kaçmadı.



UEFA'DAN ALINACAK CEZA SNEİJDER'İ TRANSFER OLMAYA İTİYOR

Dursun Aydın Özbek yönetimiyle birlikte geçmişte yapılan transferler ve harcanan paralarla beraber Finansa Fair Play illetine düşen Galatasaray Kulübü UEFA’dan 1+1 yıllık Avrupa Kupalarından men cezası alma teditiyle karşı karşıya kalmış durumda. Bütçede yaklaşık 145 milyon euro’luk bir açığın olduğu kulüpte gözler bir anlamda ‘para edecek futbolcuların satışına’ dikilirken, Galatasaray’ı transfer anlamında rahatlatacak isimlerin başında Sneijder, Muslera ve Burak Yılmaz’ın gelmesi üç yıldız futbolcu hakkında transfer söylentilerini de beraberinde getiriyor.



SNEİJDER'İN MENAJERİ KULÜBE YENİ TRANSFER TEKLİFLERİYLE GELİYOR

UEFA’nın Galatasaray’a vermesi beklenen Avrupa Kupalarından men cezasıyla birlikte Wesley Sneijder’in menajer Guido Albers kulübe çıkarma yapmış, oyuncunun alınacak bu cezayla birlikte takımdan ayrılmak istemesine dikkat çekmişti. Galatasaray yönetimiyle bir araya gelen Albers, Sneijder’in transfer olacağını dikkat çekerken, Hollandalı “10” numaranın Avrupa’nın çeşitli kulüplerine transfer olabileceğini ima etmişti.

SNEİJDER ÇİN'E Mİ TRANSFER OLUYOR?

Sneijder’in transfer olacağı haberlerine bugün bir yenisi daha eklendi. Şu anda Türkiye pazarını yakından takip eden ve Süper Lig’in bazı tecrübeli futbolcularına iyi paralar öneren Çin kulüpleri Sneijder’in peşine düşerken, FIFA Menajeri Guido Albers’in Sneijder’i bu ülkeye götürmek istemesi Galatasaraylıları da telaşa sürükledi. Sneijder transfer olacak mı olmayacak mı? Soruları akılları kurcalarken Çin kulüplerinin yöneticileriyle arasını sıkı tutan ve Ersan Gülüm transferi için Türkiye’ye gelen bir başka FIFA Menajeri Marco Kırdemir, Sneijder için AjansHaber’e önemli açıklamalar yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde Sneijder’le bir mekanda karşılaşan ve ona ‘Seni istersen Çin’e götüreyim, iyi de para alırsın’ teklifinde bulunan Kırdemir, Sneijder’in transfer olmak istemediğini ve Galatasaray’da mutlu olduğunu söylerken, Galatasaray’ın FFP kriziyle karşı karşıya kalan Çinlilerin, Sneijder’i sarı kırmızılı kulüpten koparacağı haberleri de iyiden iyiye yayılmış ve ciddiliğini korumuş durumda.



SNEİJDER'E ASTORNOMİK FİYATLAR VERİLİRSE TRANSFER OLABİLİR

Geçtiğimiz günlerde Sneijder’i de Burak Yılmaz’ı da satmayacaklarını açıklayan Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, Çinlilerin Sneijder için astronomik rakamları teklif etmesi halinde nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu olurken, Galatasaray’ın şampiyonluk yarışından kopması ve UEFA’dan alınacak cezadan sonra Sneijder’i satma konusunda katı tutum sergilemeyeceği de gelen bilgiler arasında.    

FIFA MENAJERİ MARCO KIRDEMİR'İN SNEİJDER HAKKINDA O SÖZLERİBURAK YILMAZ'DAN SONRA SNEİJDER DE AYRILIYORSNEİJDER YÖNETİMİ TAM 5 KEZ ARAMIŞ

SNEİJDER'İN MENAJERİ İSTANBUL'DA

Yorumlar