Melo yüzünden Selçuk riske ediliyor

Galatasaray'da Melo sarı kart cezalısı durumuna düşünce, Fenerbahçe derbisine yetişmesi bile şüpheli olan Selçuk kadroya alındı.

MELO KRİZE SEBEP OLDU

Florya’da Selçuk İnan seferberliği... Sarı-Kırmızılı ekibin son dönemdeki kötü performansı nedeniyle eleştirilen tecrübeli futbolcu, Bursaspor’la oynanan kupa maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Selçuk’un 6 Nisan’daki Fenerbahçe derbisine yetişmesinin bile şüpheli olduğu tespit edildi. Ancak ligde ikincilik yarışında yarın çok kritik bir Konya deplasmanına çıkacak olan Cim Bom’da, ciddi bir orta saha sorunu yaşanıyor. Zira Felipe Melo da sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer almıyor. Brezilyalı futbolcunun da eksikliği sebebiyle, doktorların Selçuk İnan’ı Konya maçına yetiştirmeye çalıştığı bildirildi.

SELÇUK OYNAMAK İSTİYOR

Eğer olumsuz tablo devam ederse, Kaptan riske edilmeyecek. Oynamasında bir sakınca görülmezse de ilk 11’de forma giyecek. Selçuk’un ise “Oynamak istiyorum” dediği öğrenildi. Son kararı teknik direktör Roberto Mancini verecek. Ancak hem Selçuk hem de Melo olmazsa, Galatasaray orta sahası ciddi bir kriz yaşayacak gibi görünüyor.

Yorumlar