Medel transferi başlamadan bitti

Melo sorununu bir türlü çözemeyen Galatasaray, orta saha hattına takviye yapmak istoyor ama...

Felipe Melo'nun yerine alınacak ön libero için Sandro ve Ralf arasında kalan Galatasaray'a sürpriz bir teklif geldi... QPR yönetiminin Brezilyalı oyuncuya takım bulması için görevlendirdiği Boşnak menajer Muhammed Sakic, sarı-kırmızılı yönetimin kapısını çaldı. QPR'ın Sandro'yu satmak için hazır olduğunu bildirdi. Geçen sezonun son döneminde çalışma izni çıkaramadığı oyuncusu için vize problemleri ile uğraşan QPR'ın bu sorunu çözememesi durumunda Sandro'yu Galataaaray'a satmaya hazır olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın ise izinler halledilene kadar Sandro'yu bir sezon kiralamak için Londra ekibine teklif götürdüğü bildirildi. Önümüzdeki hafta İngiliz Çalışma Bakanlığının alacağı kararın Galatasaray'ın ön libero transferini yönlendireceği belirtildi.

Medel'in menajerinden açıklama

Son dönemde Galatasaray'ın Felipe Melo'nun yerine düşündüğü iddia edilen oyuncu Gary Medel'in menajeri transfere kapıyı kapattı. Oyuncunun menajeri Fernando Felicevich, FcInterNews'e, "Gary Galatasaray'a mı? Hayır, hayır, hayır. Onlarla somut hiçbir şey olmadı. Türkiye'ye transfer ihtimali yüzde sıfır. Gary Medel yüzde yüz ihtimalle Inter'de kalacak" açıklamasında bulundu.

Melo'ya ceza!

Galatasaray transfer çalışmaları tam gaz sürerken diğer yandan da Felipe Melo kriziyle uğraşıyor. Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılmak istemesi karşısında rest çeken yönetim, sambacıya 10 Temmuz'da kampa katılması için rest çekti. Melo, 10 Temmuz'a kadar kampa dahil olmazsa tebligat gönderilecek ve cezai işlem uygulanacak. Melo'ya İstanbul'da olmadığı için gün başı 15 bin dolar cezai işlem uygulanacak.



Yorumlar