Mancini ve Melo dobra dobra konuştu

İtalyan teknik adam Galatasaray hakkında konuşurken, Melo ise rakiplere göz dağı verdi.

Galatasaray'ın teknik direktörü Roberto Mancini GSTV'de canlı yayında. İşte deneyimli antrenörün açıklamaları:

"ÇOCUKKEN JUVENTUS TARAFTARIYDIM"

Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum.İyi iş çıkardılar.Juventusla 21 kere karşılaştım ama ne kadar galip geldim, kazandım bilmiyorum.ben çocukken Juventus taraftarıydım.Bir takım için motivasyon çok önemli.Juventus'a karşı iyi odaklandık.Daha çok maç için daha fazla konsantrasyona ihtiyacımız var.Sistemlerde önemli olan futbolculardır.Sneijder gerçekten bizim için çok önemli bir oyuncu hem oyun kuruyor hem de skor yapıyor.Muslera Fenerbahçe, Real Madrid maçlarında oynamadı.Sneijder'de aynı şekilde.İkisinde yokluğu takımı etkiledi.

"TRANSFER İDDİALARINI NORMAL KARŞILIYORUM"

Sneijder transferi için, transfer sezonunda gazeteler bazı iddialar yazar.Çıkan haberler normal.Gökhan Zan'ın durumu iyi ve kaliteli bir futbolcu.Bizim için önemli.Juventus galibiyetiyle çok önemli bir gruptan çıktık ama sakin olup bunu geride bırakmamız lazım.Ligde çok önemli 3 maça çıkacağız.Transfer için konuşmamak daha doğru olur. Mevki olarak bir şey söyleyemem.Şampiyonlar Ligi'nde her hangi bir isim vermek çok zor.Hepsi çok kuvvetli takımlar.Hamit bizim değerli bir futbolcumuz.Şampiyonlar Ligi tecrübesi çok fazla.Onu farklı mevkilerde de kullanabiliriz.Hamit'e zaman lazım.

"DURAN TOP PROBLEMİMİZ YOK"

Frikik ve kornerler çok abartılacak şeyler değil.En iyi şekilde kullanılması gerekiyor o kadar.Türkiye Kupası konusu uzun bir format.Ama ortada böyle bir kupa varsa bizim için önemlidir.Oynamayan futbolcular açısından da çok önemli.Örneğin Yekta gibi futbolcuları görme şansını bulabiliyoruz.Juventus galibiyetini tamamen taraftlara armağan ediyoruz.

Mancini'nin açıklamalarından sonra GSTV'de söz alan Melo ise şunları söyledi:




Herkesin içinde motivasyon vardı.Geçen yıl yaptığımızı bu sezonda yaptık.Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz.İki günde üst üste gelip bizi desteklediler.

"KARAMEL BOĞAZLARINDA KALDI"

Öncelikle İtalyan basınına gelince gruplar çekilince bizi ve Kopenhag'ı karamel olarak gördüler ama biraz acı karamel olduk.Boğazlarında kaldık.Hedefim Galatasaray formasıyla 100 maça çıkmak.Gelecekle ilgili şunu söylersem kariyerimde 100 kez formasını giydiğim takım yok.Bunu G.Sarayla başaracağım.Basında Ronaldo'nun ve Messi'nin eleştirildiğini gördüğüm zaman benim de eleştirilmem gayet normal.Ama şunu ifade edeyim hiç bir zaman antrenmanı yarıda bırakmadım.Ben bir savaşçıyım.Biz dün belki iyi oynadığımız için değil sonuna kadar savaştığımız için kazandık.Şunu unutmayalım.Hafta sonu daha önemli bir maça çıkacağız.Sivas'tan gol yedik kazandık.Kupada zorlandık ama kazandık.Kazanmak çok önemli.

"KİM GELİRSE GELSİN!"

Şampiyonlar Ligi'nde kim gelirse gelsin tüm takımları yenebilecek gücümüz var.Juventus nasıl bizi karamel olarak gördü?Bu futbol.Barcelona ve Bayern Münih'i tabiki istemezsiniz ama gelirlerse de geçen yıl Madrid'i burada nasıl yendiysek yine aynısını yaparız.

"FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR BİZİ TAKLİT EDİYORLAR"

Paylaşılan fotoğraflar ise Fenerbahçeli futbolcular bizi taklit ediyorlar.Kayseri'de ki sevincimizi Fenerbahçeli oyuncular aynısını yaptılar.Biz onları takip etmiyoruz.

Yorumlar