Maç öncesi ortaya çıkan şok gerçek: Beni oynatma hocam!

Fenerbahçe maçından önce sahaya ısınmak için çıkan Trabzonsporlu futbolcu yediği ağır küfürler sonrası maça çıkmak istemedi.

BENİ OYNATMA HOCAM

Maç başlamadan önce ısınmak için sahaya çıktığı anlarda Fenerbahçe tribünler tarafından ağır küfürlere maruz kaldığı için soyunma odasına dönmek zorunda kalan, Erkan Zengin'in maça çıkmak istemediği öğrenildi. Yediği küfürler sonrası Ersun Yanal'a, "ben ne yaptım ki! Yemediğim küfür kalmadı. Beni oynatma hocam... kendimi hiç iyi hissetmiyorum" dediği bildirildi. Yanal'ın da buna karşılık olarak, "Sen de çık onlara Erkan'ı göster" diyerek oyuncusunu motive etmeye çalıştığı ama başaramadığı bildirildi. Erkan oyunda kaldığı süre boyunca neredeyse hiç varlık gösteremedi.

HOCAM SANA DA AYIP ETTİLER

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal gibi futbolcular da eski hocaları Ersun Yanal'a ilgi göstermediler. Tribünlerin de tepkisini alan Yanal'ın ise bu duruma aldırış etmediği bildirildi. Yardımcılarının kendisine, "hocam sana da ayıp ettiler" demesi üzerine Yanal'ın, "ilk kez olmuyor ki" dediği de öğrenildi.



Yorumlar