Lukas Podolski Galatasaray'da

Galatasaray'ın transferi için yoğun uğraşlar verdiği Lukas Podolski Galatasaray ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe’nin Kjaer,Fernandao ve Şener Özbayraklı gibi oyunculara imza attırması, sarı lacivertli kulübün Van Persie ve Nani ile dirsek teması halinde olması Galatasaray camiasını bir hayli endişeye sevk etmiş durumda. Transferde şu ana kadar Bilal dışında her hangi bir oyuncuya imza attıramayan sarı kırmızılıların Niasse, Güray Vural ve Antonio Valencia gibi isimlerle ilgilenmesi Galatasaray taraftarlarını açmazken, Lukas Podolski’den gelen güzel haberler camiada bir nebze olsun yüzleri güldürmüş gibi görünüyor.

PODOLSKİ ARA ARA MESAJ VERİYOR

Şu anda Antalya’da tatil yapan ve ara ara yaptığı paylaşımlarla Galatasaray taraftarlarına mesaj gönderen Alman golcü, transferi hakkında dolaylı yollardan tüyolar verse de resmi olarak imzaların atılmaması camia içerisinde sıkıntıya yol açıyor.

HİÇBİR SORUN YOK PODOLSKİ İMZA ATACAK

Lukas Podolski transferinde AjansHaber ekibinin ulaştığı bilgilere göre; bu iş yüzde 90 oranında bitmiş durumda. Arsene Wenger ve Arsenal cephesinden her hangi bir sorunla karşılaşmayan Galatasaray yönetimi ,yıldız futbolcuyla anlaşmaya vardı. En geç önümüzdeki hafta sonuna kadar imzaların atılacağı öğrenilirken, Podolski’nin alacağı ücretin Sneijder ile aynı olmayacağı anlaşıldı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar