Lucescu'nun F.Bahçe'ye gelmesi imkansızdı! İşte Cansun'un o sözleri

Mancini'nin gidişinden sonra Galatatasaray'la adı anılan Lucescu şimdi de Fenerbahçe için yazılıyor ama G.Saray'ın efsane başkanı Mehmet Cansun 2 ay önce tüyoyu vermişti.

2 AY ÖNCE LUCESCU'YLA GALATASARAY ANILMIŞTI

Mancini’nin Galatasaray’dan ayrılmasından sonra sarı kırmızılı cephede bir çok teknik adamın ismi gündemde yer almıştı. Eldeki kadroyu iyi kullanacak ve uçuk transferler istemeyecek olan bir hocayla anlaşmak isteyen Ünal Aysal  her ne kadar “Hollanda veya Alman ekolü istiyorum” açıklamalarında bulunduysa da ilk teklif Mircea Lucescu’ya gitmişti. Galatasaray’ı daha önce çalıştıran ve camiadan oldukça etkilenen Rumen teknik adam her ne kadar sarı kırmızılı takıma geri dönmek istediyse de Shaktar Donetsk’in başkanı Ahmedov başarılı çalıştırıcıya izin vermemiş, Galatasaray’ın da Lucescu sevdası sona ermişti.

MEHMET CANSUN AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray’ı Türkiye’de şampiyon, Avrupa da ise Süper Kupa sahibi yapan Lucescu dönemin başkanı Mehmet Cansun’la hala görüştüğü ve irtibat halinde olduğu biliniyor. Türkiye’den en yakın dostu olan Cansun’la konuşan Lucescu’nun Galatasaray’a neden gelemediğini 2 ay önce “efsane başkan” AjansHaber’e açıklamıştı. (Bu açıklama Fenerbahçe’yi de yakından ilgilendiriyor.)

"ONU VURULAR"

Lucescu Galatasaray’a gelmeyi çok istiyordu. Ünal Aysal’la da zaten anlaşmaya vardı. Ukrayna’da ki karışıklıklar, savaşlar onu çok etkilemişti. Çocuklarını ve eşini de ülkede çıkan kaos yüzünden rahat gidip göremiyordu, onlar da artık gelemiyordu. Lucescu tüm bu durumlardan sonra Galatasaray’ın teklifini kabul etti ama onca sene ekmeğini yediği ve sözleşmesinin 1 yıl daha sürdüğü Shaktar Başkanı Ahmedov’la görüşüp ayrılacağını düşünmüştü. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Ahmedov Lucescu’nun gidişine izin vermedi. Daha sonra Mircea basın toplantısı düzenleyip kalacağını açıkladı. Buradaki başkanlar oradaki başkanlara benzemez. Lucescu “hadi bana eyvallah” deyip ayrılsaydı onu vururlardı. Türkiye’de rahat bırakmazlardı.

2 ay önce Lucescu’da durumlar bu şekildeydi. Ersun Yanal’ın ayrılışından sonra Fenerbahçe bu şartlarda Rumen teknik adamı getirebilmesi imkansızdı.

Yorumlar