"Ligin ilk yarısında Trabzon'da yarım pozisyon buldular biz ezik dedik mi?"

Fenerbahçe Trabzonspor maçından sonra sert açıklamalarda bulunan Mahmut Uslu'ya, bordo mavili kulübün Basın Sözcüsü Yakup Aslan'dan cevap geldi.

BASKILI OYNAYAMADIK AMA...

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, Fenerbahçe karşısında aldıkları sonucun kendilerini memnun etmediğini söyledi. Aslan, Afrika Kupası'na giden milli oyuncular, sakatlıklar, cezalı oyuncular ve yeni transferlerin uyumu nedeniyle Kadıköy'de istedikleri futbolu ortaya koyamadıklarını belirterek, "İstanbul'a galibiyet için gitmiştik. 0-0'lık sonuç bizi memnun etmedi. Baskılı bir futbol ortaya koyamadık ama 3-4 net pozisyon yakaladık.

HAKAN İYİ GÜNÜNDEYDİ AMA VOLKAN DA NET POZİSYONLAR ÇIKARDI

Rakibimiz de kendi sahasında seyirci desteği önünde oynadı. Hakan iyi günündeydi ama Volkan da net kurtarışlar yaptı. Maçın en iyi oyuncuları kalecilerdi" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun, "Bugün ezilmiş bir takım gördünüz. Bu takıma nasıl 4. büyük diyorsunuz" sözlerine de yanıt veren Aslan, "İlk yarıda Trabzon'da oynanan maçta da biz daha baskılı oynadık. 4-5 net pozisyonumuz vardı. Fenerbahçe'nin yarım pozisyonu vardı. Biz çıkıp da 'büyük takım gibi oynamadılar' ifadesini kullanmadık" diye konuştu.

TRABZONSPOR AVRUPA'DA ONLAR NEREDE?

İkinci başkan Ali Uzunay da, Mahmut Uslu'ya tepki göstererek, "Hakemler istedikleri yönde karar veremedi diye mi bu yaygara!.. Kendi başkanı değil mi hakem odasına inen ve gerekirse hakem odası basarım diyen. Ezilmiş takım diyorlar. Trabzonspor şu anda onların gidemediği Avrupa'da temsil ediyor Türkiye'yi" dedi.

HAKEMİN TEK CİDDİ HATASI EGEMEN'İ ATMAMASIYDI

Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın ortada bir maç yönettiğini belirten Aslan, şöyle konuştu: "Hakemin tek ciddi hatası Egemen'e Aykut Demir'e attığı tokat sonrası kırmızı kart vermemekti. Rakip takımın lehine bir penaltı pozisyonu söz konusu değildi. Bunun dışında bize göre temiz bir maç oldu."

BAŞKANIMIZ GİZLİ İŞİ YAPMADI

YakupAslan, başkan Hacıosmanoğlu'nun maç öncesi hakem Yıldırım'ı aramasına ilişkin de, "Başkanımız, bunu kendisi açıkladı. Gizli kapaklı bir iş yapmadı. Haftalardır aleyhimize yapılan hakem hatalarının başkanımızı bu yola sevk ettiğini düşünüyorum. Sadece hakkaniyetli bir yönetim istedi" dedi.



Yorumlar