Ligde sadece 2 maç kazandı, hala "85 dakika çok iyi oynadık" diyor

Fenerbahçe karşısında 4 gol yiyerek Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Karadeniz temsilcisi, bu hafta Mersin İdmanyurdu karşısında evinde ilk galibiyetini almak istiyor.

HİKMET KARAMAN BU HAFTADA KAZANAMAZSA...

Cesare Prandelli’nin ayrılışından sonra adı sıkça Galatasaray’la anılan, fakat sarı kırmızılı kulübün Hamza Hamzaoğlu ile masaya oturmasıyla Ç.Rizespor’a imza atan Hikmet Karaman, Karadeniz temsilcisinde istenen havayı bir türlü yakalayamadı. Göreve geldiği ilk hafta Avni Aker’de Trabzonspor’a kaybeden Rize, ertesi hafta evinde G.Antepspor’a kaybedince, Akhisarspor maçı hayati derecede önemli bir maç haline gelmiti. Akhisarspor’un yapısını bilmeyen ve yeni bir kulübe imza atan R.Carlos’un acemiliğinden yararlanan Hikmet Karaman, rakibini deplasmanda 4 golle geçerken, Rizespor 8 hafta sonra 3 puanla tanışmış oldu. Şu ana kadar Çaykur Rizespor ile ligde 7 maça çıkan tecrübeli teknik adam sadece 2 galibiyet alırken ( diğer galibiyet 2 hafta önce 8 kişi kalmış G.Birliği’ne) Rizespor 17 puanla ligin düşme hattına demir atmış oldu.

85 DAKİKA İYİ OYNADIK DEDİ

Ziraat Türkiye Kupası maçında takımını çok beğendiğini söyleyen ve Fenerbahçe’den 4 gol yiyen Hikmet Karaman, bu hafta ligde evinde ilk galibiyetini Rıza Çalımbay’ın Mersin İdmanyurdu karşısında arayacak.



Yorumlar