Fenerbahçe Lens transferini bitirdi, Ziyech sırada!

Dick Advocaat ile anlaşan Fenerbahçe, teknik direktörünün isteğiyle Jermain Lens’in transferinde mutlu sona ulaştı.

Dick Advocaat ile anlaşan Fenerbahçe, teknik direktörünün isteğiyle Jeremain Lens’in transferinde mutlu sona ulaştı.

Spor Toto Süper Lig’i geçtiğimiz sezon ikinci sırada bitiren ve Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayan Fenerbahçe, Monaco’ya elenince teknik direktör Vitor Pereira ile yol ayrımına gitmişti. Pereira yerine Hollandalı Dick Advocaat ile anlaşan Fenerbahçe, rafa kaldırdığı transfer çalışmalarını yeni teknik direktörünün isteği doğrultusunda tekrardan başlattı. İngiltere Premier Lig’de Sunderland forması giyen Jeremain Lens ile her konuda anlaşıldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Sarı lacivertli takım transfer döneminde Aatif, Roman Neustader, Van der Wiel, Martin Skrtel ve İsmail Köybaşı’na imza attıran Fenerbahçe son olarak Lens ile anlaştı. 28 yaşındaki futbolcunun kiralanması için hem kendisi hem de kulübü ile anlaşma sağlayan sarı lacivertliler transferi bitirdi.

LENS TAMAM, ZIYECH SIRADA

Jeremain Lens’in transferinin iki gün içinde açıklanması beklenirken Twente’nin yıldızı Hakim Ziyech konusunda da önemli gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe genç yıldızın transferi için de mutlu sona çok yakın. İki senedir Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Hakim Ziyech, geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi’nde oldukça başarılı bir performans göstermişti.

ZIYECH KULÜPLERİ BEKLİYOR

Fenerbahçe, Ziyech ile yaptığı görüşmelerde sona geldi. Hakim Ziyech’in de Fenerbahçe’ye gelme konusunda oldukça istekli olduğu ve bir an önce kulüplerin anlaşmasını beklediği öğrenildi. Taraflar el sıkışır sıkışmaz, Faslı futbolcu kendisini Sarı-Lacivertli yapacak imzayı atacak.

Yorumlar