Koridorda neler konuştular neler...

Ersun Yanal'ın Fenerbahçe macerasının sona ermesinden sonra ortaya atılan iddiaların iki teknik adamın koridordaki muhabbetiyle üstü kapanmış oldu.

ERSUN YANAL'DAN AZİZ YILDIRIM VE İSMAİL KARTAL'A GÖNDERME

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın geçen sezon yardımcısı olarak çalıştığı Ersun Yanal'ın yanına giderek "hoş geldiniz" dememesi eski dedikoduları yeniden gündeme getirdi. Yanal'ın görevi bıraktıktan sonra Aziz Yıldırım'ın, İsmail Kartal'ı göreve getirmesi ile ilgili olarak Yanal'ın, "Hah! Tam kendine göre adam buldu. Kendisi hoca olur. İsmail de yardımcısı" dediği iddia edilmiş ama bu iddialar karşılık bulmamıştı.

HAYALİN OLDU İRONİSİ!

Bir başka iddia ise Kartal'ın, Yanal görevi bıraktıktan sonra, "Takım sonunda ondan kurtuldu" sözlerini söylediğiydi. Hatta Yanal'ın, Kartal'ı kendine yerine geçtiği için aradığında, "Hayalin oldu. Hep bugünü bekliyordun" diye imalı bir mesaj attığı da konuşulmuştu. Tüm bu dedikoduların aksine Yanal ve Kartal’ın maç bitiminde koridorda kısa süreli bir sohbet gerçekleştirdikleri bildirildi. Yanal’ın Kartal’ı oynanan oyun nedeniyle tebrik ettiği, Kartal’ın da Yanal’a lig sonunda iyi bir yerde bitirmeleri için temennilerini ilettiği bildirildi.



Yorumlar