Kararlaştırılan randevuya gelmedi, Dursun Aydın Özbek üstünü çizdi

Galatasaray ile masaya oturması beklenen, fakat gizlice Sevilla ile görüşen Felipe Melo yönetimin sabrını taşırdı.

Galatasaray'da Felipe Melo bir kez daha ortamı gerdi... Başkan Dursun Özbek'in "menajerin gelsin görüşelim" demesine rağmen Felipe Melo'nun menajerinin İspanya'da Sevilla ile masaya oturduğu bilgisi Başkan'ı kızdırdı. Bu hafta için, "Melo'yla masaya oturup işi bitireceğiz" diyen Özbek'in Cuma gününe kadar Melo'nun menajeri Baster'i beklediği fakat Brezilyalı menajerin önce Çarşamba sonra da Cuma gününe Türkiye'de olacağı haberini vermesine rağmen herhangi bir görüşmenin olmadığı bildirildi. Baster'in Cuma günü Galatasaray'a mesaj göndererek çocuğunun hasta olduğunu görüşmeleri bir hafta erteleme talebinde bulunduğu fakat menajerin bu sırada Brezilya'da değil de Sevilla'da olduğu ortaya çıktı.

Felipe Melo'nun Galatasaray'la sözleşme yenilemek için Wesley Sneijder'e verilecek olan rakamı beklediği bu yüzden menajerine acele etme dediği ise iddialar arasında.

Melo'nun alternatifi Sandro!

Felipe Melo'nun yaptığı hareketlerden sıkılan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in verdiği talimat üzerine Cüneyt Tanman'ın bazı menajerlerle temas kurduğu bildirildi. Tanman'ın, Trabzonspor'un kapısından dönen Stephan Mbia'nın yanı sıra Brezilya'nın Corinthians takımında oynayan Ralf, Obi Mikel, Alex Song ve QPR'da oynayan Sandro'nun menajerleriyle temas kurduğu bildirildi. Sandro'nun Boşnak menajeri Muhammed Sakic'in hafta içinde İstanbul'a geleceğini açıklaması ise iddiaları güçlendirdi.



Yorumlar