Kalan son 7 maça göre şampiyon belli oldu gibi

Dün Fenerbahçe Bursaspor karşısında kazanınca, sarı lacivertli ekip şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Spor Toto Süper Lig’in 27.haftası Fenerbahçe’nin liderliği ile sona erdi. Dün Bursaspor karşısında oyundan hiç düşmeyen sarı lacivertliler Webo’yla 3 puanın sahibi olurken, İsmail Kartal ve öğrencilerinin şampiyonluk yolunda büyük maçlarının kalmaması Fenerbahçe’yi mutlu son anlamında bir hayli avantajlı kılıyor.

BEŞİKTAŞ HEM TRABZON'A HEM TT ARENA'YA GİDECEK

Beşiktaş ise haftayı kârlı kapatan takımlardan biri oldu. Son 5 haftada 5 puan kaybeden siyah beyazlılar, Önder Özen’li Kasımpaşaspor’u rahat geçerken, Slaven Bilic bu hafta Karabükspor’u geçip Fenerbahçe’nin puan kaybını bekleyecek.

GALATASARAY 7'DE 7 YAPABİLİR

Haftayı hiç şüphesiz en fazla zararla sonlandıran takım Galatasaray oldu. Trabzonspor deplasmanından eli boş dönen sarı kırmızılılar bir anda kendisini 3.’lükte görürken, Hamza Hamzaoğlu ve öğrencilerinin son 10 maçta kalesinde gol görmesi tüm camia ve taraftarları şampiyonluk yolunda umutsuzluğa sevk ediyor. 28. haftada Gaziantepspor’la TT Arena’da karşılaşacak olan Galatasaray, bu maçla beraber 7’de 7 yapmak isterken, 33.haftada Beşiktaş mücadelesi tabiri caizse dananın kuyruğunu koparacak.

İşte 3 büyüklerin kalan 7 maçı ve şampiyonluk ihtimalleri;

FENERBAHÇE FİKSTÜR (ŞAMPİYONLUK ANADOLU'DAN GEÇİYOR)



BEŞİKTAŞ FİKSTÜR (DAHA OYNAYACAĞI 2 BÜYÜK MAÇ VAR)



GALATASARAY FİKSTÜR (FENERBAHÇE TAKILIRSA G.SARAY BEŞİKTAŞ'I YENİP ŞAMPİYON OLABİLİR)



YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.




Yorumlar