Kadıköy'de Van Persie izdihamı

Fenerbahçe yıldız transferi Robin van Persie için Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi.

Taraftara açık olarak gerçekleşen imza töreni sonrasında yıldız isim basın mensuplarının da sorularını yanıtlayacak.

Van Persie imza töreninde yaptığı konuşmada, "Fenerbahçe ailesinin bir parçasıyım ve en kısa zamanda adapte olacağım ve yine en kısa zamanda Türkçe öğrenmek istiyorum" dedi.



TERRANEO: "DÜNYA ÇAPINDA OLMAK İSTEDİĞİMİZİN GÖSTERGESİ"

''Burada sizleri büyük başkanımız Aziz Yıldırım adına selamlamak istiyorum. Burada takımımızın bir mozaiğini daha sizlere tanıtmak için bulunuyoruz. Takımımızın dünya çapında olmak istemesinin bir ispatı olarak görüyorum bu transferleri. Kulübümüze bir büyük oyuncu daha kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Robin Van Persie karşınızda...''



VAN PERSIE: "TÜRKÇE ÖĞRENMEYE ÇALIŞACAĞIM"

Merhaba Fenerbahçe... Az önce benim Türkçe öğrendiğim ilk kelimeyi duydunuz. En kısa zamanda Türkçe'yi öğrenmeye çalışacağım. Ülkeye adaptasyno konusunda bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben Fenerbahçe ailesinin bir parçasıyım. Gerçekten benim için bu büyük taraftarları görmek çok güzel bir duygu...

VAN PERSIE: "BUGÜN BÖYLEYSE, ŞAMPİYON OLDUĞUMUZDA...

Size sadece bir şeyin sözünü veriyorum. Ben burada tüm gücümle bu takıma katkı verebilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Şuanda sizi burada böyle görürken, şunu düşünüyorum, bugün böyleyse lig şampiyonu olursak nasıl bir kutlama olur? Bunu tahmin bile edemiyorum. Teşekkürler Fenerbahçe. Hep birlikte başarılım.


TARAFTARLAR UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

Saat 18:00'da başlayacak imza töreni öncesinde Şükrü Saracoğlu önünde taraftarlar uzun kuyruklar oluşturdu.



Robin van Persie'nin imza töreni öncesi binlerce Fenerbahçeli taraftar  Şükrü  Saraçoğlu stadyumuna akın ederek izdiham yarattılar. İmza töreninin başlamasına dakikalar kala içerde yaklaşık 7-8 bin kişi varken, stadyumun dışında da bir o kadar kişi var. 



Yorumlar