Jorge Jesus sözleşme Fenerbahçe Alman teknik adama kaldı!

Şampiyon olduktan sonra Benfica ile sözleşme yenileyen Jorge Jesus Fenerbahçe'nin tercihleri olmaktan çıkarken, yaşanan son gelişmeler sonrası teknik direktörlük koltuğu sadece Joachim Löw kaldı.

Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'a sürpriz destek Almanya'dan geldi.

Alman basını tarafından Fenerbahçe'de Kartal'a danışmanlık dahi yaptığı iddia edilen Joachim Löw ile Başkan Aziz Yıldırım'ın Erciyesspor maçından sonra bir görüşme yaptıkları bildirildi.

Löw'ün Başkan'a, "İsmail'i yakından takip ediyorum. İyi iş çıkarıyor. Acele karar verip, yeni gelecek teknik adamla yeni bir maceraya girmek yerine İsmail'a bir sezon daha şans vermenizi tavsiye ederim" teklifinde bulunduğu öğrenildi. Daha önce Löw'ün, Kartal'a yardımcı olarak yerli bir Türk teknik adamı Kartal'ın altına, dünya çapında bir ismi de sportif direktör olarak getirmesi teklifinde bulunduğu iddia edilmişti.

Jesus sözleşme yeniliyor!

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın yerine gelecek isimler arasında gösterilen Jorge Jesus, Benfica ile sözleşme yenilemeye hazırlanıyor. Üst üste ikinci kez Benfica'ya şampiyonluk kazandıran tecrübeli teknin adam sözleşmesinin yenilenmesi için teklif aldığını doğruladı. Benfica ile sözleşme yenilemenin kendisi için bir gurur olacağının altını çizdi.



Yorumlar