İyi orta gol getirdi!

Ligde 2 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, Kemal Özdeş'le anlaşmaya varan Balıkesirspor deplasmanından 3 puanla çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Balıkesirspor'u 1-0 yendi... Sarı - lacivertli ekibi galibiyete taşıyan golü 40. dakikada Meireles kaydetti. Meireles'in ortalığı top Bülent Cevahir'in ayağından sekip kaleye doğru yöneldi, kaleci Emrullah Şalk topu uzaklaştırmak isterken kendi ağlarında buldu. Fenerbahçe bu golle 24 puana yükseldi. Ligin dibindeki Bal-Kes'in puanı ise 5...



Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl sonra karşılaşacak Balıkesirspor ile Fenerbahçe arasında yapılacak maçta 2 bine yakın polis, jandarma ve özel güvenlik personeli görev yaptı. Balıkesirsporlu futbolcular, sahaya, "Bütün insanlar özgür ve eşit doğar" yazılı dövizle çıktı.

Rakibiyle ligde daha önce 1975-1976 sezonunda yaptığı maçlarda deplasmanda 3-0 yenilen ve sahasında golsüz berabere kalan Balıkesirspor'un 38 yıl sonra Fenerbahçe'yi konuk ettiği mücadeleye taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Fenerbahçe taraftarı, kale arkasında kendilerine ayrılan bölümü, kırmızı-beyazlılar, kapalı ve maratonu doldururken, kale arkalarında yer yer boşluklar görüldü.

MAÇTAN NOTLAR

Maç için stat içi ve dışında yoğun güvenlik önlemi alınırken, 2 bine yakın polis, jandarma ve özel güvenlik personeli görev yaptı. 156 basın mensubunun akredite olduğu maç öncesinde sahaya ısınmak için çıkan her iki takımın oyuncuları da taraftarlarınca tezahüratlarla desteklendi.

AZİZ YILDIRIM MAÇI OTELDE İZLEDİ

Takımıyla Balıkesir'e gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, cezası nedeniyle maçı konakladığı otelinde televizyondan izledi. Sakatlığı bulunan Diego ile Serdar Kesimal, Balıkesir'e gelmezken, teknik direktör İsmail Kartal, ligde son yapılan Eskişehir maçı kadrosunda 3 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Eskişehir maçında forma giymeyen Alves ile maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Mehmet Topal ve Webo ilk 11'de sahaya çıktı. Kartal, Kadlec, Alper Potuk ve Emenike'yi yedek soyundurdu.

Balıkesirspor'un hafta içinde sözleşme imzaladığı teknik direktörü Kemal Özdeş ise Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı kadrosunda 2 değişiklik yaptı. Özdeş, Okan Alkan ve İlhan Depe yerine Jabbie ve Alanzinho'yu ilk 11'de sahaya sürdü. Sakatlığı devam eden Andre Nuno ve Santos kadroya alınmadı.



Yorumlar