İşte Şenol Güneş'in derbi planı

Şenol Güneş günlerdir beklene derbi için kurguladığı taktiği belirledi. Sarı-kırmızılıların savunmasını zorlamayı planlıyor.

Beşiktaş-Galatasaray derbisi için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, yarın oynanacak derbi kurguluyor. Güneş, taktiği belirledi. İsabetli paslarla topa hükmedecek Kartal, orta alanda rakibin dengesini bozacak. Kanatlar da beklerin desteğiyle hücum ederek Galatasaray savunmasını zorlayacak.

Beşiktaş’ta yarın oynanacak Galatasaray maçının hazırlıkları tam gaz sürüyor. Son idmanda oyuncularına taktik ve pas çalıştıran teknik direktör Şenol Güneş’in, derbide sahaya yansıtmayı planladığı taktik de gün yüzüne çıktı. Hafta boyu pas organizasyonları üzerinde duran deneyimli çalıştırıcı, isabetli ve olumlu pas yaparak topa sürekli sahip olma düşüncesi ile sahada olacak.

KARTAL, ORTA ALANI ELİNDE TUTACAK

Kartal, bir yandan da en etkili yer olduğu orta alanı tamamen elinde tutup, aynı şekilde iyi kullandığı kanatlardan rakip kaleye yüklenecek. Son haftaların formda isimleri Quaresma ve Talisca, kanatlarda yer değiştirerek görev yapacak.

CANER VE GÖKHAN ARKADAN DESTEK VERECEK

Ortadan ise Oğuzhan sürpriz çıkışlarla Galatasaray savunmasını avlamaya çalışacak. Atiba ve Gökhan İnler de, Selçuk, Sneijder ve Tolga’nın pozisyonlarını bozup, uzun paslarla takımı atağa çıkarma sisteminde yer alacaklar. Caner Erkin ve Gökhan Gönül ise arkadan ataklara destek verecek.

SÜRPRİZ İSİM DE MAÇI İZLEYECEK

Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında kritik oynanacak karşılaşmada Beşiktaş, cumartesi günü Vodafone Arena’da Galatasaray’ı konuk edecek. Vodafone Arena’daki ilk derbi olacak karşılaşmaya sürpriz bir misafir de geliyor. Beşiktaş'ın Senegalli eski futbolcusu Demba Ba, Galatasaray derbisini Vodafone Arena'da izleyeceğini açıkladı.

 

Yorumlar