G.Saray Mevlüt için son teklifini yaptı

Gelecek sezon Mevlüt Erdinç'i kadrosuna katmak isteyen Galatasaray Fransız kulübüne son teklifini iletti.

MEVLÜT KULÜBE BASKI YAPIYOR

5 milyon Euro bonserviste ısrar eden Saint Etienne'yle pazartesi günü bir görüşme daha var. Saray 3 milyon euronun üstüne çıkmayı düşünmüyor. Mevlüt'ün, "Ben de gitmek istiyorum" çıkışı Sarı-Kırmızılılar'ın elini güçlendirdi.

3 MİLYON EURO'DAN YUKARIYA ÇIKILMAYACAK

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'ın uzun süredir kadrosuna katmak istediği Mevlüt Erdinç için görüşmelerin bu hafta sonuçlanması bekleniyor. Teknik Direktör Mancini'nin transfer edilmesini istediği oyuncular arasında ilk sırada yer alan Mevlüt için görüşmelerini sürdüren G.Saray, bonservis bedelini makul bir düzeye çekmek için uğraşıyor. 5 milyon Euro isteyen Fransız kulübü Saint Etienne'ye, G.Saray'ın sunduğu son teklif olan 3 milyon Euro üzerinde görüşmeler sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu konuda attığı adımların Mevlüt Erdinç ve ailesi tarafından desteklenmesi de yönetimin işini kolaylaştırıyor.

KAFASI RAHAT BİR ŞEKİLDE TATİLE ÇIKMAK İSTİYOR

Milli Takım'la birlikte ABD'de bulunan ve yarın tamamlanacak kamp çalışmalarının ardından Fransa'ya dönecek olan Mevlüt de, tatile çıkmadan önce imzayı atmak istiyor. Bu yüzden de Saint Etienne'yle yapılan görüşmelerin bir an önce sonuçlanmasını bekliyor. Mevlüt'ün, G.Saray'da oynamak istediğini Fransız kulübünün yöneticilerine bildirmesi ve anlayış beklemesi de avantaj. Bonservis bedelinde indirime razı olan Fransızlar ise elde edilecek başarılara paralel bir parasal anlaşma yapmak niyetinde. G.Saray'ın ligde ve Avrupa'daki başarılarıyla doğru orantılı olarak miktarın artması isteniyor. Bütün bu görüşmelerin detaylarıyla ele alınacağı son görüşmelerin ardından Salı günü imza aşamasına gelinmesi bekleniyor.

Yorumlar