İşte G.Saray'ın yeni forma rengi!

Sarı-kırmızılıların yeni sezonda giyeceği 3. forma da belli oldu. Buna göre futbolcular mor renkli formayı da terletecek.


Galatasaray'ın 3. yeni forma rengi belli oldu. Yeni sezonda sarı-kırmızılı yıldızların mor renginde forma giyeceği belirtildi. Galatasaray'lıların giyeceği bu formanın rengi bir dönem tartışmalara neden olmuştu. Forma Nike forması tarafından deşifre edildi.

3. RENK DE BELLİ OLDU

Galatasaray'lıların daha önce açıklamadığı 3.forma rengi nihayet belirlendi. Sarı-kırmızılıların 2016-2017 sezonu formaları tanıtılırken parçalı ve beyaz formalar taraftarlarla buluşmuştu. 3. forma olarak herhangi bir tanıtım yapmayan sarı-kırmızılı kulübün 3. formasının rengi açıklandı.

Buna göre parçalı ve beyaz formanın yanı sıra 3. olarak mor formanın tercih edileceği öğrenildi.

NIKE DEŞİFRE ETTİ!

Öte yandan mor forma, Nike firması tarafından yanlışlıkla deşifre edildi... Bunun üzerine Galatasaray'ın bu ay sonunda tanıtmayı planladığı forma için sarı kırmızılılar, Nike firmasını uyardı. Nike da bu görseli kaldırdı.

Bu ay sonunda GS Store mağazalarında da satışa çıkacak olan mor formayı, sarı kırmızılı takım deplasman maçlarında giyecek

İŞTE G.SARAY'IN YENİ FORMA RENGİ!

DİĞER FORMALARI AÇIKLANMIŞTI

Galatasaray'ın 2016-17 sezonuna ait yeni iç saha forması takımın sarı-kırmızı renklerinin göz alıcı ve cesur birleşimine sahip. Yeni iç saha formasında sağda sarı ve solda kırmızı olmak üzere Galatasaray'ın klasik parçalı dikey renk blokları mevcut.

Galatasaray, iç saha kitine uygun beyaz şort ve çoraptan oluşan yedek sete de sahip. Yeni deplasman kiti, beyaz renk ağırlıklı sade ve klasik bir tasarıma dönüşüyor. Deplasman formasında yakanın arka kısmında kırmızı-sarı bir şerit yer alıyor. Formanın her iki tarafında beyaz şortla eşleşen sarı bir şerit bulunuyor. Yeni kırmızı çorapların da baldır kısmında sarı çizgisel grafik mevcut.

Yorumlar