İşte G.Saray'ın ismini sır gibi sakladığı forvet!

Dünya Kupası'nda adından sıkça bahsettiren 22 yaşındaki forvet Galatasaray yolunda.

DROGBA'NIN YERİNE CAMPBELL

Drogba gittikten sonra hücum bölgesine yabancı takviye arayan G.Saray, gözünü Arsenal’in 22 yaşındaki Kosta Rikalı genç oyuncusu Joel Campbell’a dikti. Habertürk'te yer alan iddiaya göre; İngiliz kulübünün geçen sezon deneyim kazanması için Olympiakos’a gönderdiği Campbell’ı kiralık olarak renklerine bağlamak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, Arsenal’e resmi teklif yapmaya hazırlandıkları öğrenildi. Arsene Wenger, hücum bölgesindeki alternatiflerin fazlalığı nedeniyle bu oyuncuyu yine kiralık olarak göndermeyi düşünüyor. İngiliz kulübünden yıllık 1.5 milyon Euro alan Kosta Rikalı yıldızın ücreti dışında, sadece 500 bin Euro ödenerek kiralanması düşünülüyor. Campbell’ın da G.Saray’a gelmeye sıcak baktığı ve görüşmelerin devam ettiği bildirildi.

HEM FORVET HEM SAĞ AÇIK

Campbell hem hücumda hem de sağ kanatta forma giyebiliyor. Mancini gibi sık sık sistem değişikliği düşünen Cesare Prandelli’nin, bu oyuncuyu iki bölgede de değerlendirebileceği için transfere olumlu yaklaştığı ifade edildi.

EMENİKE VE SOW AYRILMAYINCA GÜNDEMDEN DÜŞTÜ

Geçen sezon Olympiakos’ta çok başarılı bir performans gösteren Campbell, Fenerbahçe’nin de radarına girmişti.
Ersun Yanal, Emenike ya da Sow’un ayrılması halinde Campbell’ın transferini istemiş ancak iki oyuncuya beklenen teklifler gelmeyince Campbell gündemden çıkmıştı.

OLYMPİAKOS'TA 11 GOL 11 ASİST

2011’de Arsenal’e gelen Campbell, sırasıyla Lorient, Betis ve Olimpiakos’a kiralandı. Kosta Rikalı genç yetenek, patlamayı Yunanistan’da yaptı. Geçen sezon Olimpiakos’ta 43 maçta 11 gol attı, 11 asist yaptı. Olympiakos’un Devler Ligi’nde ikinci tura çıkmasında aslan payını aldı.

MUSLERA’YA DA GOLÜ VAR

Kosta Rikalı golcü, Dünya Kupası’nda da oldukça iyi bir performans sergilemiş ve 3-1 kazandıkları Uruguay maçında Muslera’yı avlamıştı.

Yorumlar