Cenk Ergün'ün yerine Wesley Sneijder!

Devre arası transfer sezonunda takıma gerekli takviyeleri yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, hep Hollandalı futbolcularla ilgileniyor.

Devre arası transfer sezonuna yaklaştıkça Galatasaray ile ilgili yazılan transfer haberleri gün geçtikçe daha fazla artıyor. Defansın sağına, ön liberoya ve forvet hattında iyi isimler kazandırmak isteyen sarı kırmızılı yönetim Mustafa Denizli ile ortak bir çalışmaya girerken Dursun Aydın Özbek’in kadroya katılacak isimler hakkında “10” numaralı yıldız Wesley Sneijder’le sürekli görüşme halinde olduğu belirtildi. Şu sıralar adı sürekli Hollandalı futbolcularla anılan ve bu anlamda Sneijder’den yardım aldığı öğrenilen yönetimin Gregory van der Wiel, Donk, Babel ve Van Rhjin gibi futbolcularla temasa geçtiği anlaşıldı. En başından beri Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırmayı düşünen ve tecrübeli teknik adamın transfer listesini sümen altı yapan Galatasaray’ın Mustafa Denizli’yle birlikte Sneijder’i devreye sokması dikkatlerden kaçmayan bir ayrıntı olarak göze çarpıyor. Genelde takımda sorun çıkarmayan ve çalışmayı çok seven Hollandalı oyuncuları sarı kırmızılı takıma öneren Sneijder’in bir bakıma ‘Sportif Direktörlük’ görevini üstlendiği anlaşılırken, belki ocak ayında değil ama sezon sonunda Robben ve Huntelaar gibi yıldız isimlerin Sneijder aracılığıyla Galatasaray’a imza atabileceği tahmin ediliyor.

MENAJERLER PEREİRA İLE MEİER'İ ÖNERDİ

Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Galatasaray’a bir ön libero ve bir de pivot forvet önerildi. Yeni Felipe Melo’sunu arayan Cimbom’a, Uruguaylı futbolcu Alvaro Pereira teklif edilirken, ileri uca ise Burak Yılmaz’ın yanına Alexander Meier’in önerildiği anlaşıldı. Her iki futbolcunun maliyetleri bir hayli uygun olurken, Pereira’nın 1 milyon Meirer’in ise 750 bin euro’ya mâl olacağı belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar