İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesini karıştıran İspanyol kulübü

Beşiktaş ve Galatasaray'ın talip olduğu futbolculara teklif götüren Sevilla, her iki takımın yöneticilerini hayrete düşürüyor.

Dnipro ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Konoplyanka için yoğun bir uğraş veren Beşiktaş, Ukraynalı yıldızı ikna edemezken, oyuncunun Tottenham, Atletico Madrid ve Sevilla gibi devlerden birini seçme düşüncesi siyah beyazlı ekibi farklı arayışlara itmiş durumda. 

SEVİLLA KONOPLYANKA'YA MELO'YA VE VALBUENA'YA TALİP

Türkiye’de ve Avrupa’da yaşanan transfer hareketliliği kulüplerimizi yakından ilgilendirirken Galatasaray’dan ayrılmayı kafasına koyan Felipe Melo için bir hayli istekli olan Sevilla’nın Brezilyalı oyuncuyla dirsek teması halinde olduğu belirtildi. Konoplyanka transferinde Beşiktaş’ın karşısına çıkan Endülüs ekibi Melo için girişimlerini hızlandırırken, Sevilla’nın Galatasaray’ın gündeminde olan bir başka futbolcuya talip olması sarı kırmızılı yöneticileri bir hayli kızdırdı.

GALATASARAYLI VE BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİLER HAYRETE DÜŞTÜ

Transferde hangi taşın altını kaldırsa karşılarına Sevilla’nın çıktığını gören Galatasaraylı ve Beşiktaşlı yöneticiler bu duruma içerlenirken, La Liga ekibinin son olarak Valbuena’ya talip olması sabırları taşırdı. Dinamo Moskova’nın yıldız sağ kanat oyuncusu Valbuena için nabız yoklayan Galatasaray’a yine Sevilla’nın misilleme yapması Cenk Ergün ve Cüneyt Tanman’ı hayrete düşürürken, Valbuena için Moskova ekibinin kapısını çalan Galatasaray’ın bu transferden vazgeçeceği belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar