İşte Felipe Melo'nun yerine transfer edilecek Fransız orta saha

Melo'nun İnter'le anlaşmasından sonra iyi bir ön libero arayan Galatasaray, Yann M'Vila ile masaya oturuyor...

Galatasaray’da Felipe Melo kangreni bir türlü çözülemedi. Takımla beraber birinci Avusturya kampına katılmayan ve Hamza Hamzaoğlu’ndan ek süre isteyip 20 günde extra tatil yapan Brezilyalı futbolcu ikinci kamp döneminde arkadaşlarının yanına katıldı ama, Melo hocasına İnter’e gitmek istediğini bir kez daha yineledi.

İNTER'İN VERDİĞİ FUTBOLCULARI HAMZA HOCA İSTEMİYOR

FFP kuralları sebebiyle Melo için kasadan para çıkarmayı düşünmeyen İnter, oyuncu için takas formülünü düşünse de, Mancini’nin Galatasaray’a önerdiği futbolcular Hamza Hamzaoğlu’nun vetosuna uğradı. “Gitmek istiyorsan 3 milyon euro’yu getirirsin” şartı koşan sarı kırmızılı yönetim Melo için kılını kıpırdatmazken, Hamza Hamzaoğlu ise işlerin daha fazla yokuşa sürülmesini istemiyor. Kadromda mutsuz futbolcuyu görmek istemiyorum diyen tecrübeli teknik adam İnter’le ortak bir noktada buluşmak isterken, Melo’nun da bu sorunu bir an önce çözmek istediği belirtildi.

YANN M'VİLA GALATASARAY'A ÇOK YAKIN

İnter’le masaya oturan ve Serie A deviyle anlaşmaya varan Melo, Galatasaray’dan ayrılmaya hazırlanırken, Dursun Aydın Özbek ve teknik heyetin Brezilyalı futbolcunun yerini doldurma peşinde olduğu belirtildi. Ön libero için oyuncu bakan Galatasaray’ın Fransız futbolcu M’Vila ilgilendiği öğrenilirken, 24 yaşındaki milli futbolcunun Rubin Kazan’dan 1 yıllığına kiralanacağı ortaya çıktı.



RUBİN'DE OYNAMAM DİYOR

Geçtiğimiz sezon İnter’de kiralık olarak oynayan Yann M’Vila 14 maçta görev alırken, piyasa değeri 11 milyon Euro civarında olan futbolcunun Rusya Ligi’nde oynamak istemediği belirtildi.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.


Yorumlar